PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence Xbox daha iyi Arkadaşında dediği gibi 8 Kasım'ı beklemek lazım :D

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başlıkta belirttiğim gibi ps3 veya x box alma lımıyım yoksa beklemeli miyim neden x box almalıyım neden ps3 almalıyım bu sıralar kafamı kurcalamakta yeni bi pc almaktansa bunlardan birini almayı düşünüyorum ps3 alırsam oyun konusunda sıkıntım olmaz arkadaşımda var ama almalı mı yoksa beklemelimiyimiyim (arkadaşım yakın bi zamanda ps4 çıkıcağını söylemişti ama ps4 cıktıgında oyun sıkıntısı yaşamazmıyım ? )

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ps4 ün çok yakında çıkacağı haberleri herkesin dilinde.Ps3 alıp 2 yıl sonra çöpe atmaktansa 4'ü bekle 10 yıl kullan.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ps4 ün çok yakında çıkacağı haberleri herkesin dilinde.Ps3 alıp 2 yıl sonra çöpe atmaktansa 4'ü bekle 10 yıl kullan.
sony ps3 e 2016 ya kadar destek verecek

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne zaman çıkıcak ps4 artık pc oyunları kasarak çalıştırdıgından bunlardan bi tane almayı düşünüyorum

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ps3 e 2050 ye kadar destek verse ne yazar.Artık yeni oyunlar pc de daha iyi grafik veriyor.Bu konu herkesin dilinde.700 TL ps3 e vereceğine 700 TL ye parçaları yenilese al sana ps4.Ama pc hep sorun çıkartıyor o yüzden en makulu ps4 almaktır.Bence ps4 bekle sık dişini.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ne zaman çıkıcak ps4 artık pc oyunları kasarak çalıştırdıgından bunlardan bi tane almayı düşünüyorum

şu sıralar 400tlye bile satıldıgı oluyor :D daha ne kadar ucuzlar ki
zamanında ps 2 içinde senin gibi dedilerdi ben yaşamış adamım ordan bilirim:D

Hayaleq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu çok uzun süre araştırdım ve şöyle bir açıklıyım:
Kontroller: Xbox 360 daha iyi.
Donanım: Playstation donanım konusunda Xbox dan daha iyi.
CPU(Merkezi İşlem Birimi):yine playstation 1 adım daha önde.
GPU(
grafikişlem birimi):GPU konusunda Xbox çok iyi.
UI(kullanıcı arayüzü):Playstation 3
Online Experience(Çevrimiçi Deneyimi):Xbox 360
Media Playback(Medya Oynatma):Playstation 3
Multi-Platform Oyunları:Xbox 360
Exclusive Games: Playstation 3
Move vs kinect: Xbox 360

arkadaşlar sonuç beraber yani Xbox 360 5-5 Playstation hepsi ayrı özellikten güzel ama yinede benim oyun xbox 360 en iyisi o

Bu konuyu çok uzun süre araştırdım ve şöyle biraçıklıyım:
Kontroller: Xbox 360 daha iyi.
Donanım: Playstation donanımkonusunda Xbox dan daha iyi.
CPU(Merkezi İşlem Birimi):yine playstation 1 adım daha önde.
GPU(
grafikişlem birimi):GPU konusunda Xbox çok iyi.
UI(kullanıcı arayüzü):Playstation 3
Online Experience(Çevrimiçi Deneyimi):Xbox 360
Media Playback(Medya Oynatma):Playstation 3
Multi-Platform Oyunları:Xbox 360
Exclusive Games: Playstation 3
Move vs kinect: Xbox 360

arkadaşlar sonuç beraber yani Xbox 360 5-5 Playstation hepsi ayrı özelliktengüzel ama yinede benim oyun xbox 360 en iyisi o

seral44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps3 oyun konsolu alacam ama bunların 12 gb türkçe versiyonu ve 320 gb slim kasa 500 gb lıkları var bunların arasında ne fark var bilgi verebilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hahahahaha siz beni gerçekten güldürüyosunuz ps3 müş :) xbox ayda evet para veriyosun ama 20 tl ps3 bi oyun cıkıyor 200 tl ? :) 200tl lik oyunu en fazla nekadar oynarsin single sa max 1 hafta multi ise diyelim sana 1 ay :) xboxda öle seçenekmi var 5 tl veriyorsun oynuyorsun sıkılırsan başka bi oyun alıp onu oynuyorsun :) ve ps3 görüntü kalitesi berbat oyunları karanlık göstermekde usta bi marka :) xbox aydinlatilmis bi sistemi var ne yazikki menüye gelicek olursak menüsü :) xbox un hertürlü ps3 ü eziyor bunu kafanıza sokun akıllı arkadaslarım hiç görmediginiz için xbox ı böyle konusuyorsunuz eminim :) türk milleti bilinmis markayi almayi sever ama emin olun xbox ps3 ü katlıyor reklamlara hatta film ve dizilere bile ps3 neden cikmiyorda xbox cikiyor bi düşünün önce :) cahil olmayin kesinlikle xbox360 ... herşekilde ps3 eziyor kusurabakmayın ama gerçekler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kalite açısından xbox daha kötüdür ve ps3 e karşılık daha fazla yerkaplayıp kablo sayısı daha fazla olmaktadır. Xbo un tek iyi özelliği haraket algılaması (kumandasız) ps3 te de bu özellik var ama kumandalı ayrıca xbox taki kinnect oyunları ps3 e karşılık daha azdır ps3 al x box çok:dil: ps3 al daha:clover:lı olursun hem daha:cool: lı xboxu:hammer: gitsin :):):):):):):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Crysis 3 ü bırak Crysis 2 bile 3D olarak oynanıyor Ayarlarda görüntü ayarına girersen orada görürsün :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşım Bence Ps3 Al Oyunları Pahalı Diyorsan Çıktıgı Gibi Alma 1 Yıl Falan Geçsin Sonra Al Örneğin Ben Crysis 2 Çıktıgında 1 i Almıştım 3 Çıktı Simdi 2 Yi Alacagım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de bir tavsiye istiyorum. Oynamayı planladığım oyun Street Fighter Arcade Edition... Para mühim değil, önemli olan iyi rakiplerle yüksek grafik keyfinde ve takılma yaşamadan oynamak.... XBOX mı, PS3 mü ?

Y

yaku26

SDN Okuru
Ben xbox 360 almayi dusunuyom ancak hdd konusunu hic anlamadim

Anlatirmisiniz?

4gb yoksa 250 gb

farketmiyosa daha az para verip 4 gb aliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de bir tavsiye istiyorum. Oynamayı planladığım oyun Street Fighter Arcade Edition... Para mühim değil, önemli olan iyi rakiplerle yüksek grafik keyfinde ve takılma yaşamadan oynamak.... XBOX mı, PS3 mü ?
tabikide xbox 360 çünkü burdan diğer arkadaşlarada söylüyorum ben hem xbox hemde ps3 kullanıcısıyım ps3 ü 1 hafta kullandım sonra eğer para vermesem valla çöpe atacaktım size bi ps3 kullanıcısından sölüyorum sakın PS3 ALMAYIN!!
çünkü ps3 grafiği berbat bi far cry 3 oynadım ps3 te grafik iğrenç acaip kasıyor bi görseydiniz rezalet o kadar ps3 para veriyoz bide + olarak oyuna para veriyoz sonuç: eğlencesiz bir oyun xbox al derim gamepadi olsun grafik olsun kasma derdi yok eğer paraya kıyarsan live den de oynarsın live müthiş bişey o yüzden xbox derim

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle xbox.Benimde bi tane var en az 3 senelik olmasına ragmen tıkır tıkır calısıyo ayrıca arasıra ps3 kafelere gidiyorum ne o xbox zevkini veriyo ne de grafik bakımından tatmin ediyo.Ben xbox diyorum :)

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni nesli bekle şimdi almak çok saçma olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende xbox 360 var cok memnunum ps3 un gırafıklerınden cok ıyı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni nesili beklemek fayda etmez, teknolojinin bir yerinden tuutp başlaman lazım, i9 işlemci çıkacak şimdi bilgisayar alma dergibi birşey, daha iyisi herzaman çıkacak, ben de yeni XBOX aldım 720 çıksa bile ilk başlarda alacak param olmaz zaten anca 2-3 sene sonra fiyat iyice deşecekte :P .

ben kara düzen gidip de xbox almadım gidip ikisine baktım oynadım, arkadaşlarımda ps3 de var xbox360 da, kineck in nasıl birşey olduğunu anlatamam, çok ciddi oyunları yok genelde aile oyunları yani tam istediğim gibi, işten eve gelip oğlumla iki zıplamak eğilmek yerler de yatmak dans etmek eğlenceli oluyor, FPS tarzı oyunları kineck ile hareketli oynamak iyi gibi görünsede çok yoracak, 30dk dans ettikten sonra pilim bitiyor zaten :)

yetişkin oyunu için xbox ile ps3 arasında çok bi fark görmüyorum, ama ailece yada arkadaşların geldiğinde eğlenmek istiyorsan kesinlikle XBOX, birkeresinde babam gelmişti (60 yaşında) oğlumla dans edişini izlemenin verdiği zevki anlatamam

eren.uysal.45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:lol::lol::lol::lol::4::4::4:
tartıştığınız konuya bak xbox'ın controller gamepad'ı hertürlü ps3 den daha iyi amacımız bu değil mi zaten?
Bo,bo2,acr,acb,ac2,ac3 gibi grafik isteyen zevk veren oyunları kaldırıyor.
ps3 ve xbox 360 ın 2sinide oynadım aynı oyunlarda hertürlü XBOX 360

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa ben yazın çalışıcam internette ps3600 lirra pes 2013 oyunu hediye hnagisini alsam ?ixbox360 mu alsam 879 lira sizce hangisini alıyım?:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sn orjinalde takılcaksan korsan da takılcaksan ps3 al her yönden daha iyi