Ps3 almakla ilgili baya bi sorunum var !

kafasıkarısık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikler cahilliğim için ve çevre kirliliği için şimdiden kusura bakmayın ve sabırlı üyelerden cevaplar bekliyom allah rızası için bi yardımcı olsanız be :)

merhaba ben ps3 almak istiyorum biliyorum böyle konular açılmış ama ben bişi anlamıyorum bayanım ve bu konulara çakmıyorum erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok işim zor mu sizce ? inşallah yardımlarınızla doğum günü hediyesi almak istiyorum..

1-hareket ederek oyun oynamak için neler almak gerekiyo evde lcd si var ne tür bi tv lazım ki acaba
2-hı bi de para sıkıntısı da var ps4 çıkmış fiyatlar düşmüştür diye düşündüm ama ikinci el düşünebilirim hatta uygun ve sorun çıkmayacaksa direk ikinci el alabilirim fakat onları da bulamıyorum nereden bulabilirim bi kaç örnek verseniz be :)
gördüğünüz bildiğiniz sorunsuz ps3 varsa link atarsanız çok sevinirim :) ! hakkaten bakıyorum anlamıyorum :(
3-kol filan ne gerekiyosa hepsini uyguna bulabilir miyim
4-oyun almak mı gerekir yoksa torrent ten indirilir mi oyunları

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öncelikle belirteyim, erkek arkadaşınız çok şanslı biri :)

Konuya gelirsek, ben size ps3 değil de Xbox almanızı öneriyorum. Xboxtaki Kinect hareket sistemi gerçekten playstation daki move sisteminden daha başarılı. Ps3 lerde sahte oyun çalıştırmak için kırdırmak gerekiyor, ve piyasadakilerin %90 ı kırdırılmıyor. Sorunuz varsa buyrun.

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşın dediği gibi xbox 360 elite alırsınız tabi yanında kinect almanız gerekiyo 1000 tl tutar rahatlıkla

ikinci el almayın bence, tutup ikinci el mal hediye diye verilmez bence hem olur ya tak diye bozulur mahçup olursun

kaldı ki ikinci el ile sıfır arasında çok fark yok istanbuldaysan doğubankta 1-2 dükkanda satıyo kazıkçılar - kırılmış ps3 yani korsan oyun oynamak için yapılmış bi ayar diyim.. kırıldığı zaman 5 Tl ye oyun yükleniyo . fiyatı 900 tl sıfırı 1200 tl. ps3 işleri şuan çok karışık şimdilik uzak durmak daha iyi

kırılmamış temiz sıfır ps3 500 TL ye bulursunuz. ama oyunları 150-200 Tl arası bişey.

ama gidip temizinden kinectle beraber xbox360 almak daha iyi doğubankta onuda satıyolar içinde de 30 tane oyun vardı dün araştırdımda biraz xbox 360 içinde 30 oyunlu olan 720 Tl. kinect hariç tabi.. kinect de istersen 1000 tl ye vuruyo :)

Bu arada yine de yanında anlayan birisi olsun bu işlerden, çünkü doğubanktaki çakallar yoluncak kaz arıyolar bu kadar yerden yere vurdum ama malesef burdan başka böyle şeyler satan uğraşan pasaj yok pek

B

Barisseneker

SDN Okuru
Acele etmeyin arkadaşlar play station 4 çiktiği andan itibaren türkiyedeki fiyatlar uçacak bundan herkez emin olabilir ama ben piyasaya sürüldükten sonra türkiyede 1500 tlden satişa başliyacam nasil derseniz almanyada abimin işyeri var onunla konuştum tamam dedi çikar çikmaz burada satişa başlayacağim tabiki xbox one de olacak onunda fiyati 1500 tl olacak sabredin derim

kafasıkarısık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün cevaplar için teşekkür ederim ya ben gittigidiyora baktım
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-ps3-500-gb-super-slim-move-paket-pal-3d-71294205
bunu buldum ama daha uyguna bulsam çok çok iyi olacak yani parça parça alsam ne bilim ps3 sonra da move setini filan
oyun buldum gittigidiyor 40 50 filan normal mi o fiyatlar ya ben eve kurup sürpriz yapmak istiyorum ama kurum zor değildir di mi :) bi de bana katlandığınız için hakkaten teşekkür ederim :))))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada xbox 360 pahalıydı ya aslında temiz ikinci el ps3 bulsam move setini kendim de alırım ama anlamayan biri olarak kazıklanabilirim bi de hediye yani bişi olursa rezil de olmiyim :(

hı bi de ps4 ü hiç bekleyemem hem doğum günü zamanı geçer hem de bütçem sıkıntı yaratır..

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hediye alacakmışsınz 2. el almayan ne kadar temiz olsada belli olur.

arkadaşlar yukarıda yazmış gerekenleri ama ps3 için artık komple setler var herşeyi içinde teknoloji mağazalarından onları takip ederseniz güzel olur.

edit : şanslı çocukmuş ben ps3 e geçince sevgilim geç yazıyorum diye kızıyor :D

kafasıkarısık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen de o oje sürerken geç cevap yazmasına takıl empati yapmış olur anlar belki ;) ama erkekler işiniz kolay sizin biraz ilgi yeter ;) neyse ya baktım her şey içinde paketlere gittigidiyorda 800 900 bunu alırsam başka hiçbir şey alamicam bütçemi yiyor şu ps3 ve move seti :)

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen de o oje sürerken geç cevap yazmasına takıl empati yapmış olur anlar belki ;) ama erkekler işiniz kolay sizin biraz ilgi yeter ;) neyse ya baktım her şey içinde paketlere gittigidiyorda 800 900 bunu alırsam başka hiçbir şey alamicam bütçemi yiyor şu ps3 ve move seti :)
Erkek arkaşınızla eğlenerek oynıycağınız bir oyun da alsan iyi olur. Just Dance 4 eğlenceli bi oyundur. Tek move kumandasıyla sıra sıra oynayabilirsiniz. Aynı anda oynamak için 2 tane gerekir.

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peşin mi alıcaksınız ? bence move zevk vermez kinectin karşısına geçip ikiniz atlayıp zıplayabilirsiniz :) oynadım şahsen bi kaç kere, çok güzeldi

Baturay61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kol 7 oyun ps3 toplam 550 ye bırakırım

pm atarsanız pazarlık yapabiliriz