kafasıkarısık
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
öncelikler cahilliğim için ve çevre kirliliği için şimdiden kusura bakmayın ve sabırlı üyelerden cevaplar bekliyom allah rızası için bi yardımcı olsanız be 
merhaba ben ps3 almak istiyorum biliyorum böyle konular açılmış ama ben bişi anlamıyorum bayanım ve bu konulara çakmıyorum erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok işim zor mu sizce ? inşallah yardımlarınızla doğum günü hediyesi almak istiyorum..
1-hareket ederek oyun oynamak için neler almak gerekiyo evde lcd si var ne tür bi tv lazım ki acaba
2-hı bi de para sıkıntısı da var ps4 çıkmış fiyatlar düşmüştür diye düşündüm ama ikinci el düşünebilirim hatta uygun ve sorun çıkmayacaksa direk ikinci el alabilirim fakat onları da bulamıyorum nereden bulabilirim bi kaç örnek verseniz be
gördüğünüz bildiğiniz sorunsuz ps3 varsa link atarsanız çok sevinirim
! hakkaten bakıyorum anlamıyorum 
3-kol filan ne gerekiyosa hepsini uyguna bulabilir miyim
4-oyun almak mı gerekir yoksa torrent ten indirilir mi oyunları

merhaba ben ps3 almak istiyorum biliyorum böyle konular açılmış ama ben bişi anlamıyorum bayanım ve bu konulara çakmıyorum erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok işim zor mu sizce ? inşallah yardımlarınızla doğum günü hediyesi almak istiyorum..
1-hareket ederek oyun oynamak için neler almak gerekiyo evde lcd si var ne tür bi tv lazım ki acaba
2-hı bi de para sıkıntısı da var ps4 çıkmış fiyatlar düşmüştür diye düşündüm ama ikinci el düşünebilirim hatta uygun ve sorun çıkmayacaksa direk ikinci el alabilirim fakat onları da bulamıyorum nereden bulabilirim bi kaç örnek verseniz be

gördüğünüz bildiğiniz sorunsuz ps3 varsa link atarsanız çok sevinirim

3-kol filan ne gerekiyosa hepsini uyguna bulabilir miyim
4-oyun almak mı gerekir yoksa torrent ten indirilir mi oyunları