Fast Furious
Öğrenci
Protected Games ile
Güncel Oyun Listesi
Güncel Oyun Listesi
Merhaba ;
Yine sizlerle birlikteyim , yine sizlere güzel ve kullanışlı bir program sunucağım. Program diğer önceki Oyun Sistem Programına benzeye bilir , normal olarak başka bir tasarım ve ya başka bir şey eklemedim , bu programda biraz fazla üstüne durucam ve ilerticem öyle bir yön seçtim.
Tabi sizinde bu programı indirip & bana destek vermeniz gerek , sizlerin de desteği ile herşeyin olacağına inanıyorum. İlerde programın temasını parça parça şekilde değiştirmeyi planlıyorum.
Programa gelecek olursak ne gibi değişiklikler var ve ne işe yaradığını kısa kısa maddeler halinde açıkladım ;
1. Program önümüzdeki gelecek oyunların Denuvo’lu Crack’mi değilmi ? öğrenmek için kullanışlı bir arayüzümüz var.
2. Önümüzdeki gelecek oyunların her hafta program güncellenerek sizlere sağlam bilgiler sunulmasını sağlayacak.
3. Sol alttada görmüş olduğunuz “Takvim” ise şuanda bir işlevselliği yok ancak ilerki zamanlarda onada bir eklenti getirmeyi düşünüyorum.
4. Bazı güncelleme hataları vardı bir önceki programda ama tabi bu program öyle bir şey olmaması için daha iyi yazılımla güncellendi.
Şimdilik hepsi bu kadar kurulumda göründüğü kadar basittir. Yönergeleri takip ederek “Setup” kısmını hallede bilir masaüstünden erişe bilrisiniz. “Not , programın yerini değiştirmezseniz daha iyi olacaktır , düzügün çalışması için bu gerekli , eğerki hata aldınız ozaman tekrardan aynı yere koyabilir devam ede bilirsiniz.”

+Değişiklikler+
Versiyon 1.1 'ile gelen bazı küçük değişiklikler şunlar ;
• Quantum Break Silindi
• LEGO Star Wars The Force Awakens Eklendi
• İcon eklendi
• Batman: Return to Arkham Release | Xbox One , PS4 eklendi
• İletişim Bilgisi Eklendi.
+Değişiklikler+
Versiyon 1.2 'ile Gelen Eklentiler. | Bazı eklediğim oyunlarda türde yazıldı türün diğer oyunlarada yazılmasını istiyorsanız yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.
• Git butonundaki İcon Değişti
• The Technomancer eklendi
• The Division: Underground eklendi
• Star Ocean: Integrity and Faithlessness eklendi
• Zero Escape: Zero Time Dilemma eklendi | Türüde yazıldı
• Residen Evil 5 | PS4 , Xbox One eklendi
• Inside Eklendi
Son düzenleyen moderatör: