sonercelix
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Birinci ihtiyacım olan program şu; Mesela sürekli yedek ala ala aynı dosyalardan farklı yerlerde hatta farklı isimlerde olabiliyor. Buda HDD nin baya bir dolmasına sebep oluyor. Dosyanın tipine, boyutuna bakarak dosyaları karşılaştırıp sadece en son oluştulanı bırakan diğerlerini silen bir program olduğunu duymuştum. Bu işlemi yapan program var mı lisanslı ya da ücretsiz.
Diğeri de HDD den silinen dosyaları geri getiren program. Bu programı nette araştırsam bulurum ama tecrübelerden yararlanmak isterim. Hangi program daha iyi.
Yorumlarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
aynı dosyaları silmek için bi program buldum. ismi "Auslogics Duplicate File Finder" ama seçtiğiniz yerlerdeki birbirinin kopyası dosyaları(isimleri de aynı) buluyor.
Diğeri de HDD den silinen dosyaları geri getiren program. Bu programı nette araştırsam bulurum ama tecrübelerden yararlanmak isterim. Hangi program daha iyi.
Yorumlarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
aynı dosyaları silmek için bi program buldum. ismi "Auslogics Duplicate File Finder" ama seçtiğiniz yerlerdeki birbirinin kopyası dosyaları(isimleri de aynı) buluyor.