safkan_9
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
örnek versen mesela sunun gibi filanSevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
Nasıl bir şey istediğini acıklarsan sana çok iyi pp yapabilirim.Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler yani ben awp oyuncusuyum ve elinde awp olan bir kız olabalir bu ilgimi çekiyor şimdiden teşekkürlerIk olarak Forumda kızların da olabilecegi ihtimalini değerlendirip ona göre yazı yazan nadir insanlardansiniz bunu söyleyeyim ????
2. Olarak da daha detaylı bilgiyle daha güzel yardımcı olabiliriz
Öncelikle ilginiz için teşekkürler yani ben awp oyuncusuyum(csgo) hoş dursun yani böyle sen nesin falan densin gibi kaliteli bir içerik ben başarısızım da böyle şeylerde yani yapamadım eğer yapıp buraya atarsanız şimdiden teşekkürlerNasıl bir şey istediğini acıklarsan sana çok iyi pp yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 93780
Bu sadece kafadan yaptığım tam olarak ne istediğini belirtirsen iyi olur.
Merhaba öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim yani ben awp oyuncusuyum ve istediğim pp(csgo)üzerine olmasını istiyorum yani atıyor bir arka plan olsun hyber beast gibi elinde awp olan kız falan filan yani şimdiden ilginiz için teşekkürler
Şaka maka nasıl bi şey istiyosunuz?
Bilgisayarım kötü ve bu program üzerine hiçbir bilgim yok olsa zaten yapacağımAA Logo programını kullanarak kendine yapabilirsin. Kullanımı da çok kolay.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim yani ben awp oyuncusuyum istediğim pp de de bunun belli olmasını isterim şimdiden teşekkürler.örnek versen mesela sunun gibi filan
bi Tolunay Ören fanlığı var sanırsamArkadaşlar ci̇dden çok i̇lgi̇li̇si̇ni̇z :d forum sayfasi da ci̇dden çok i̇lgi̇lenyor herkese dönüş yaptim herkese yazdim düzgünce cevapladim daha 1 tane bi̇le fotoğraf yok teşekkürler shi̇ftdelete üyeleri̇ lütfen i̇nsanalara yardimci olsaydiniz neyse neyse
Argo kelimeler kullanılmıyor sanırım dostum ben kimseye ne fan olurum ne de özentisi bu nicki 2013bi Tolunay Ören fanlığı var sanırsam
Tolunay Ören de adam vurunca zınk diyo ya ondan dedimArgo kelimeler kullanılmıyor sanırım dostum ben kimseye ne fan olurum ne de özentisi bu nicki 2013
de yapmıştım zaten DDDDDD