Profil resmi yapabilecek var mı?

safkan_9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
images

Şaka maka nasıl bi şey istiyosunuz?

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Ik olarak Forumda kızların da olabilecegi ihtimalini değerlendirip ona göre yazı yazan nadir insanlardansiniz bunu söyleyeyim ????
2. Olarak da daha detaylı bilgiyle daha güzel yardımcı olabiliriz
Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bir ricam var ben biraz başarısızım bu konuda riza etsem bana 'ZINK' yazan bir pp yapabilir misiniz ? Teşekkürler.

Son düzenleme:

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
AA Logo programını kullanarak kendine yapabilirsin. Kullanımı da çok kolay.

MOBİL KRALI

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Nasıl bir şey istediğini acıklarsan sana çok iyi pp yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

InShot_20200417_152933283.jpg

Bu sadece kafadan yaptığım tam olarak ne istediğini belirtirsen iyi olur.

Son düzenleme:

safkan_9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ik olarak Forumda kızların da olabilecegi ihtimalini değerlendirip ona göre yazı yazan nadir insanlardansiniz bunu söyleyeyim ????
2. Olarak da daha detaylı bilgiyle daha güzel yardımcı olabiliriz
Öncelikle ilginiz için teşekkürler yani ben awp oyuncusuyum :) ve elinde awp olan bir kız olabalir bu ilgimi çekiyor şimdiden teşekkürler

Nasıl bir şey istediğini acıklarsan sana çok iyi pp yapabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 93780
Bu sadece kafadan yaptığım tam olarak ne istediğini belirtirsen iyi olur.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler yani ben awp oyuncusuyum(csgo) hoş dursun yani böyle sen nesin falan densin gibi kaliteli bir içerik ben başarısızım da böyle şeylerde yani yapamadım :) eğer yapıp buraya atarsanız şimdiden teşekkürler

images

Şaka maka nasıl bi şey istiyosunuz?
Merhaba öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim yani ben awp oyuncusuyum ve istediğim pp(csgo)üzerine olmasını istiyorum yani atıyor bir arka plan olsun hyber beast gibi elinde awp olan kız falan filan yani :) şimdiden ilginiz için teşekkürler

AA Logo programını kullanarak kendine yapabilirsin. Kullanımı da çok kolay.
Bilgisayarım kötü ve bu program üzerine hiçbir bilgim yok olsa zaten yapacağım :)
Yanıtladığınız için teşekkürler.

örnek versen mesela sunun gibi filan
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim yani ben awp oyuncusuyum istediğim pp de de bunun belli olmasını isterim şimdiden teşekkürler.

safkan_9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ci̇dden çok i̇lgi̇li̇si̇ni̇z :d forum sayfasi da ci̇dden çok i̇lgi̇lenyor herkese dönüş yaptim herkese yazdim düzgünce cevapladim daha 1 tane bi̇le fotoğraf yok teşekkürler shi̇ftdelete üyeleri̇ lütfen i̇nsanalara yardimci olsaydiniz neyse neyse:D

Son düzenleyen moderatör:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Arkadaşlar ci̇dden çok i̇lgi̇li̇si̇ni̇z :d forum sayfasi da ci̇dden çok i̇lgi̇lenyor herkese dönüş yaptim herkese yazdim düzgünce cevapladim daha 1 tane bi̇le fotoğraf yok teşekkürler shi̇ftdelete üyeleri̇ lütfen i̇nsanalara yardimci olsaydiniz neyse neyse:D
bi Tolunay Ören fanlığı var sanırsam