Pro Evolution Soccer Serisi Çöküşte

Bu konuyu okuyanlar

Meridian

Müdavim
Katılım
8 Nisan 2012
Mesajlar
6,591
Reaksiyon puanı
765
Puanları
113
Pes Nasıl çöküşte hayret doğrusu :D
 

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim bu gidişle pes bitecek diye. Hala oyun başarısını alışıp alışamamakla yada mahalledeki ps3 kafelerle kıyaslayanlar var :) ülkemin insanına üzülüyorum senin ps3 kafendekiler bilmem kaç milyon dünya insanından daha mı iyi anlıyor oyundan? gidin kumla oynayın:)

İstanbuldaki kafeler yavaş yavaşta olsa fifa almaya başladılar. Millete kolay geliyor koşup koşup gol atmak çünkü pes bildiğin arcade.
Pesten dönenlerin fifaya alışması zordur, genelliklede bu ne biçim oyun diyorlar, e haklılar size göre değil tabi :p
 

aquess1999

Müdavim
Katılım
4 Mart 2012
Mesajlar
5,970
Reaksiyon puanı
21
Puanları
0
Valla begenmeyen arkadaşlar neye göre değerlendiriyor bilmiyorum ama Pes 12 cok gerçekçi bir oyun ha grafik olarak fifa orası ayrı. benim herzamanki tercihim oynanabilirlik olmuştur. o yüzden Pes 12 diyorum...

--- Mesaj Güncellendi ---


Hocam gerçek hayatta da Messi yi kimse tutamıyor ki ne var bunda!
Sen anlamamışsın ben her adam çok hızlı demeye çalışmıştım.Superstar derecesi bile bana kolay geliyor.En kötü beraberlik.
 

ArBaLeT

Öğrenci
Katılım
11 Mart 2012
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
PES 2010 ve PES 2011 çöküşün habercisiydi.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen sana kesinlikle katılıyorum pes 10 11 de çok iyiydim arkadaşlar arasında abartısız 200 maçta anca 3 4 kez yeniliyordum arkadaşlara. pc ye karşı da belli bi süre sonra ezici bi üstünlük oluyodu ama 2012 de bende bi duraksama oldu açıkçası profesyonel de bile zar zor kazanıyorum bu da dediğin gibi oyunda uzmanlaşmnın zor olmasıyla bağlantılı ama yine de ölümüne pes fifa yanından bile geçemez pesin
 

hakan37

Öğrenci
Katılım
24 Aralık 2012
Mesajlar
58
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimi Pes der kimi Fifa. Ben farklı bir noktaya dikkat çekiyorum. Pes olsun Fifa olsun bence çok önemli bir noktayı es geçiyorlar. O da bunların oyun olduğu gerçeği. Her geçen sene iki yapımcı şirkette daha gerçekçi oynanış yapacağız diye giderek oyunların içine ediyorlar.

Ben oyun oynamak istiyorum, futbol simülasyon makinesi değil. Karşıma birini aldımmı onunla eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorum. Ama malesef bu zevki elimizden aldılar.

Geçtiğimiz zamanlarda eski pesçi halamın oğlu geldi. Kendisi Fifacı olmuş. İlla Fifa oynayalım, fifa şöyle iyi böyle gerçekçi bla bla bir sürü laf. İyi oynayalım dedik. Varya oyun oynamaktan soğudum. O ne ya hu öyle. Oyunmu oynuyoruz yoksa futbol testimi yapıyoruz.

Ben üniversite yıllarında ps kiralıyıp sabahlara kadar arkadaşlarla eğlenerek maç kapışması aptığımız günleri istiyorum. Sonuçta oyun oynuyoruz eğlenmedikten sonra benim için önemi yok.

PES6 bu işin son halkası oldu. Şu an PC de PES12 de PES6 da var. PES6 daha zevk veriyor.

Haa bu arada belki bilmeyenleriniz vardır. Eğer PES6 oynamak isterseniz sakın o oyun eskidi demeyin. Şu an mevcut çok harika yamalarla oyunu güncel transferler ve lisanslı takım - oyuncu isimleriyle oynamak mümkün.

Ayrıca en önemli özellik Online oynamak. Evet evet lisansınız olmasa bile online oyun zevkini yaşabilirsiniz.

Bir inceleyin üzerinde düşünün derim. Online oynama hizmetini bize sağlayan kutlu insanların adreside şurasıdır. Tıklayın görün.

HELAL BE SANA

PES 6'dan sonra daha iyi bir oyun çıkmadı...
 
Üst