Bahadir06ANK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 76
xiamoi 16000mAh powerbank sipariş verdim şarj olma süresi uzunmuş. 12v ipad adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olur mu ?
xiamoi 16000mAh powerbank sipariş verdim şarj olma süresi uzunmuş. 12v ipad adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olur mu ?
Şarj aletinin arkasının fotoğrafını atsam hem 12w yazıyor hem de 5v felan kafam karıştıpatlar onu standart usb ile şarj ediceksin şarj cihazı 2A olabilir.
Şarj aletinin arkasının fotoğrafını atsam hem 12w yazıyor hem de 5v felan kafam karıştı
http://i.hizliresim.com/NWaQkY.jpg
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://i.hizliresim.com/NWaQkY.jpg
12watt 12volt demek değil dimi? Önemli olan output değeri?![]()
uygun kullanırsın.
hangi markanın var ? Bu powerbankı stajda şarj yetmediği için aldım. Yurt dışına çıkacağım 2-3 ay sonra o zaman birtane daha alacağım 100-150liraya kaliteli ve mAh i yüksek olan powerbank öneriniz varsa değerlendiriyim benim bildiğim xiamoi nin en fazla 16000 liği var.20000 liğini alsaydın keşke
hangi markanın var ? Bu powerbankı stajda şarj yetmediği için aldım. Yurt dışına çıkacağım 2-3 ay sonra o zaman birtane daha alacağım 100-150liraya kaliteli ve mAh i yüksek olan powerbank öneriniz varsa değerlendiriyim benim bildiğim xiamoi nin en fazla 16000 liği var.
Link felan varmı? Alayım ordan. Xiamoi nin kendi sitesinde en fazla 16000 var. 20000 orijinal varsa almayı isterimXiaomi yeni 20000 mA lik çıkarmıştı diye hatırlıyorum.
Link felan varmı? Alayım ordan. Xiamoi nin kendi sitesinde en fazla 16000 var. 20000 orijinal varsa almayı isterim
Xiaomi yeni 20000 mA lik çıkarmıştı diye hatırlıyorum.
Xiaomi Hızlı Şarj Destekli PowerBank Hazırlıyor! - ShiftDelete.Net
Daha türkiye sitelerinde satılmıyor galiba (ya da ben denk gelmedim)
Şu sitede satılıyor
Original Xiaomi Mi 20000mAh Mobile Power Bank Quick Charging-36.89 and Free Shipping| GearBest.com
12watt 12volt demek değil dimi? Önemli olan output değeri?
Yani powerbanki bununla şarj etsem sıkıntı olmaz. Amperi yüksek olduğu için şarj süresini kısaltırmıipad şarjı o 5v 12watt watt ile volt farklı watt gücünü volt miktarını gösterir.
Yani powerbanki bununla şarj etsem sıkıntı olmaz. Amperi yüksek olduğu için şarj süresini kısaltırmı
powerbank hızlı şarjı destekliyorsa hızlı şarj olur üzerinde yazar ona bak.
![]()
Tamam ozaman teşekkür ederim5V 2A ile beslemek gerekiyormuş. Yani sendeki ile rahatlıkla kullanabilirsin. Şarj aletinde amperin fazla yazmasının bir zararı yok.
5V 2A ile beslemek gerekiyormuş. Yani sendeki ile rahatlıkla kullanabilirsin. Şarj aletinde amperin fazla yazmasının bir zararı yok.
aynen:
![]()
resimleri,videoları link olarak koymayalım dua edin moderatör değilim acımam çizerim...
Nasıl koyayım. Forum kurallarını fazla bilmiyorum da
İpad adaptörü uygunmuş teşekkür ederim.Merhabalar ;
Powerbank inizi 5v 2A lik bir adaptor ile sarj edin. Sizin bahsettiginiz 12w farkli bir kavram. 12w ile 12v ayni kavramlar degil yani. Ordaki 12w gucu ifade eder. W: watt. V: volt. Demektir. W: guc un birimidir. V: gerilimin birimidir.
Powerbank uzerinde yazanin.tanimi sudur 5 volt 12 w gucune sahip bir adaptor ile sarj edin demek o. Yani daha basit bir ifade ile
Akım= guc/gerilim yani I=p/e dir yani akim=12w/5volt yaptiginizda 2.4 A cikar. Sonuc olarak siz o powerbank i 5v 2.4A lik bir adaptor ile sarj etmelisiniz. Piyasada 2.4A lik bir adaptor zor bulursunuz o yuzden 5v 2A lik bir adaptor alin ve onunla sarj edin veya pc den usb kablosu ile sarj edin ama pcden gec dolar bilginize. Siz dedigim ozellikte bir adaptor alin ve baska birseyle sarj etmeye kalkmayin.
Mobilden görmedim kusura bakma teşekkür ederim.resim ekleyi tıkla adresteni tıkla Sunucuya Yükle(Tavsiye Edilmez) tikini kaldır tamam.
Telefonunki 1A ipadinki 2.4A ipad adaptörü ile şarj edeceğim.Telefonun saej aletine tak dolsun note 5 şarj aleti ile dolduruyorum genelde.
Volt ile watt arasında büyük farklar var.12watt 12volt demek değil dimi? Önemli olan output değeri?