alperrrrrrrrr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım 'MacBook'un şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
Son düzenleyen moderatör:
Cihaz sadece maksimum desteklediği hızda güç alır iphone 15 serisi için bu 20watt. Bir sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım Macbookun şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
İlerleyen zamanlarda pilinizin ömrünü azaltmaya sebebiyet verebilir. Kullanılabilir ancak kullanırsanız.Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım Macbookun şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
hızlı şarj pil katilidir her zaman unutmayın.İlerleyen zamanlarda pilinizin ömrünü azaltmaya sebebiyet verebilir. Kullanılabilir ancak kullanırsanız.
Size geri dönüşümü iyi olmayabilir. Bu yüzden var ise 20w şarj adaptörünü kullanmanızı öneririm.
hızlı şarj pil katilidir her zaman unutmayın.Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım Macbookun şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
çok haklısınİlerleyen zamanlarda pilinizin ömrünü azaltmaya sebebiyet verebilir. Kullanılabilir ancak kullanırsanız.
Size geri dönüşümü iyi olmayabilir. Bu yüzden var ise 20w şarj adaptörünü kullanmanızı öneririm.