sgselcuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
Xiaomi 67w adaptör ile iPhone 13 şarj etsem, bi' zararı olur mu acaba?
Son düzenleyen moderatör:
Uzun vadede sorun yaratabilir daha önce bunun testi yapılmadı. Iphone 13 bildiğim kadarıyla 25W destekliyor neredeyse 3 katı kadar yani zarar verebilir. 35W olsaydı sorun olmaz diyebilirdim ancak 67W ve amper uyumluluğu olmazsa sorun olabilir.
Siz yine de orijinal veya muadili bir şarj adaptörü tercih edin.
Apple 20W Orijinal şarj adaptörü ile şarj etmenizi öneririm. Pahalı ya patlamasın sonra.Xiaomi 67w adaptör ile iPhone 13 şarj etsem, bi' zararı olur mu acaba?
Emin misiniz, hocam? Pil sağlığının daha çabuk düşmesine sebebiyet verecek.Sorun olmaz. Hiçbir şey olmaz.
Ben de sorun oluşturmaz diye biliyorum hocam. Gerektiği kadar güç alıp kesiyor sonuçta.Emin misiniz, hocam? Pil sağlığının daha çabuk düşmesine sebebiyet verecek.
Ve bazı sorunları da beraberinde getirecek.
Konu Apple olunca sorun yaşanabilir hocam, cihazın desteklediği W üzerindeki adaptörler ile şarj edildiğinde sorun yaşatabiliyor. Kendim de deneyimledim. İphone 12 serisinde sonuç pek iyi değildi.Ben de sorun oluşturmaz diye biliyorum hocam. Gerektiği kadar güç alıp kesiyor sonuçta.
Benim bildiğim, sadece sahte şarj cihazlarında böyle bir durum olduğuydu. Eğer öyleyse dikkat edelim, sağ olun hocam.Konu Apple olunca sorun yaşanabilir hocam, cihazın desteklediği W üzerindeki adaptörler ile şarj edildiğinde sorun yaşatabiliyor. Kendim de deneyimledim. İphone 12 serisinde sonuç pek iyi değildi.
Hızlıca pil sağlığımda düşme ile kendini belli etti, daha sonra orijinal şarj aleti kullandım hep.
Emin misiniz, hocam? Pil sağlığının daha çabuk düşmesine sebebiyet verecek.
Ve bazı sorunları da beraberinde getirecek.