• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru İphone 15 Pro Max MacBook Adaptörü İle Şarj

alperrrrrrrrr

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım 'MacBook'un şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım Macbookun şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
İlerleyen zamanlarda pilinizin ömrünü azaltmaya sebebiyet verebilir. Kullanılabilir ancak kullanırsanız.
Size geri dönüşümü iyi olmayabilir. Bu yüzden var ise 20w şarj adaptörünü kullanmanızı öneririm.

İlerleyen zamanlarda pilinizin ömrünü azaltmaya sebebiyet verebilir. Kullanılabilir ancak kullanırsanız.
Size geri dönüşümü iyi olmayabilir. Bu yüzden var ise 20w şarj adaptörünü kullanmanızı öneririm.
hızlı şarj pil katilidir her zaman unutmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar İphone 15 pro max aldım Macbookun şarj adaptörü(67W) ile şarj etsem sıkıntı çıkar mı ?
hızlı şarj pil katilidir her zaman unutmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok haklısın

Adaptör 220 volt gerilimin tamamen cihaza uygulanmasını engeller. Bu WAT için de geçerlidir diye düşünüyorum.

Dene bi. Cihaz yanmadıysa oluyordur. Bize de bilgi verirsin.