Power cut sorunu acil yardım

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ilk defa duydum :S

SENKRON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
power cut nedir ya bilen varmı ?? bende ilk kez duydum yada sen yanlış anlamış olabilirmisin?

muratozelci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç kesintisi manasına geliyor power suply de bir problem olabilir büyük ihtimal değişmesi gerekir fiyatı 50 ila 100 lira arasında olabilir

yusufun34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüntü gelmiyor derken neyi kastediyorsunuz? Bilgisayarın fanı vs. hiç mi çalışmıyor yoksa sadece ekrana görüntümü gelmiyor yada bir yere kadar açılıp oradan sonrasına geçmiyor mu? Power suppşy arızalıysa yukarıda arkadaşımın bahsettiği 50-100 lira arasında değişen bir rakamla çözülebilir ancak arızayı iyi tespit etmek gerekir.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Power cut , dediği bilgisayarcının güç kesilmesi anlamındadır, kendine özgü :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Casper notebook'u olan bir arkadaşım vardı. görüntü ile ilgili bir problemden ötürü maltepede ki bir casper bayine götürdü. oradaki teknisyen de arızayı tesbit edeyim derken grafik çip seti üzerinde oynamış ve anakarta zarar vermiş. Şimdi 50 tl'lik masraf 600 lira oldu. Hafta sonu basmaya niyetim var bakalım. Masraf kime kalacak.

Sana söylemek istediğim dikkatli ol. Yetkin olmayan teknik servisler başına çok iş açabiliyor. Telefonda sana sorunu söylemiş. Sorsaydın keşke. nedir bu Power Cut diye? kendi kendilerine bir şey uydurmuşlar, basit şeylerden yüksek fiyat almak adına bi taraflarından arıza uyduruyorlar.

İstanbul avcılar yakınındaysan tanıdığım güvenilir bir notebook tamircisi var. İşininde ehlidir. http://www.birservis.com/