mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
Bıde önemli bı ınsanmıs gibi basın açıklaması nedır la
Kesin şike var, ya da ilgi çekmek için mal taklidi yapıyorBilemiyorum 3-4 gözlemci var nasıl 100 çeker bu kafayla bilmiyoruz, o dersi alanlar olarak![]()
Kesin şike var, ya da ilgi çekmek için mal taklidi yapıyorYoksa bu kafayla nasıl 100 çekiyor? Gerçekte de konuşması felan böyle mi?
InceBazı insanlar o kadar fakir ki sadece paraları var![]()
Bilemiyorum 3-4 gözlemci var nasıl 100 çeker bu kafayla bilmiyoruz, o dersi alanlar olarak![]()
Klima düğmesi bulamıyor, cam düğmesi bulamıyor, sunroof düğmesi bulamıyor, radyo vs düğmesi bulamıyor...
La bu kız kontağı nasıl buldu![]()
[MENTION=35568]-Hewal-[/MENTION] bunu beğendi.Bazı insanlar o kadar fakir ki sadece paraları var![]()
Dikkat çekmek için yapmış heralde. Merhabayı da kesmek lazım sankiBu kadar da değil normal de değil bunun bir tık aşağısı okulda böyle birisi değil gördüğüm kadayırla, parasıyla hava atanlardan da değil bilmiyorum bunları kafası iyiyken mi yaptı artık ama şunu belırteyım fazla samımıyetım de yoktur, merhaba merhaba.
Evet kemerin takılmadığı için radyonun felan çalışmadığını başka yerde görmüştüm ama esprisine yazmıştım.Emniyet kemerini takmadığı için radyo falan çalışmaz,sürekli dıt bi sesi öter Porsche'lar da böyle..
Bu kızı tanıyorum amacı dikkat çekmek, viral reklam da olabilir ilerleyen günlerde belli olur.