Porsche'den Selam Veren Kızdan Basın Açıklaması

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bıde önemli bı ınsanmıs gibi basın açıklaması nedır la

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
arkadaş de ki ben bi b.k yedim herkesten özür dilerim
ne konuşuyorsun yarım saat

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bilemiyorum 3-4 gözlemci var nasıl 100 çeker bu kafayla bilmiyoruz, o dersi alanlar olarak :D
Kesin şike var, ya da ilgi çekmek için mal taklidi yapıyor:) Yoksa bu kafayla nasıl 100 çekiyor? Gerçekte de konuşması felan böyle mi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kesin şike var, ya da ilgi çekmek için mal taklidi yapıyor:) Yoksa bu kafayla nasıl 100 çekiyor? Gerçekte de konuşması felan böyle mi?

Bu kadar da değil normal de değil bunun bir tık aşağısı okulda böyle birisi değil gördüğüm kadayırla, parasıyla hava atanlardan da değil bilmiyorum bunları kafası iyiyken mi yaptı artık ama şunu belırteyım fazla samımıyetım de yoktur, merhaba merhaba.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Klima düğmesi bulamıyor, cam düğmesi bulamıyor, sunroof düğmesi bulamıyor, radyo vs düğmesi bulamıyor...
La bu kız kontağı nasıl buldu:D

Emniyet kemerini takmadığı için radyo falan çalışmaz,sürekli dıt bi sesi öter Porsche'lar da böyle..

Bu kızı tanıyorum amacı dikkat çekmek, viral reklam da olabilir ilerleyen günlerde belli olur.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu kadar da değil normal de değil bunun bir tık aşağısı okulda böyle birisi değil gördüğüm kadayırla, parasıyla hava atanlardan da değil bilmiyorum bunları kafası iyiyken mi yaptı artık ama şunu belırteyım fazla samımıyetım de yoktur, merhaba merhaba.
Dikkat çekmek için yapmış heralde. Merhabayı da kesmek lazım sanki:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emniyet kemerini takmadığı için radyo falan çalışmaz,sürekli dıt bi sesi öter Porsche'lar da böyle..

Bu kızı tanıyorum amacı dikkat çekmek, viral reklam da olabilir ilerleyen günlerde belli olur.
Evet kemerin takılmadığı için radyonun felan çalışmadığını başka yerde görmüştüm ama esprisine yazmıştım.
Vermem vidyosuna rakip olarak gelmiş gibi.