POP: Forgotten Sand's Yardım

barisamrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar. Oyunu dün aldım ve aralıksız oynayama başladım. Fakat bir yerde takıldım. İmkanı yok geçemiyorum. Bölüm adını unuttum. Şu şekilde bir bölüm, suların aktığı bir yerde ortada mekanizma var. Kapıdan girişte üstümüzdeki kolu indirince hareket ediyor. Ve bizi sağ tarafa yönlendiriyor. Sağ taraftaki yerde aşağıdan yukarı çıkıyor. Biz de oraya gidiyoruz. Fakat oradan hiçbir yere bağlantı yok. Kötü anlattım kusura bakmayın ama eğer oynayan arkadaşlar varsa muhakkak hatırlamışlardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Prince of Persia serisi biraz bulmaca tarzı oyundur. Kara prenstede devi öldürürken hep çok erken basıyordum kılıca hiç öldüremiyordum. Nette tam çözüm diye arattır diyeceğim ama oyunda yeni çıktı nasıl olur bilemicem :..

barisamrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yabancı bir çok foruma da baktım ama yok malesef. Umarım pc de oynayan birine denk gelirim.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yabancı bir çok foruma da baktım ama yok malesef. Umarım pc de oynayan birine denk gelirim.

Sanırım sana denk gelmemiş
Bu sitede bölümlerinne göre kategorilenmiş şekilde vermişler fakat dili ingilizce az buçuk ingilizcen varsa çözersin o da olmazsa artık translate sitelerinden birini kullan

ayrıca samilcanın da söylediği gibi pop serisi biraz bulmaca tarzıdır bazen bir eşyayı bulmadıkça o bölümü geçemiyorsun.

barisamrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bütün serilerini tek bir yardım almadan bitirmiş biri olarak oyunu çok iyi biliyorum. Fakat ne hikmetse takıldım.

barisamrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar. Takıldığım yer ile ilgili ne bir yazı ne de bir video var. Çok sinir bir durum. Oyunu orjinal aldım doğal olarak. Saçma olacak ama oyunun hatalı olabilme imkanı var mı acaba?

---------- 18-06-2010 saat 00:35 eklendi ---------- önceki mesaj 17-06-2010 saat 23:30 eklenmişti ----------

Oyunun hatalı olacağı fikri bana bile az öncesine kadar saçma gelmişken, şu an youtube da bulduğum video ile oyunun hatalı olduğu kanıtlandı. Umarım aldığım yer yarın değişiklik yapar.