Polis Baskını :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gece saat 24:00. Telefonumu aldım ve dışarı çıktım. Bir arkadaşı aradım ve konuşmaya başladık. Evde konuşmak istemedim nedense. Hava baya soğuktu. Konuştukça dakikalar geçiyor tl lerim azalıyordu. Soğuktan korunayım diye bir kamyonetin açık kasasından içeri girdim. Üstü kapalı arkası açık kasalı kamyonetlerden. Oturdum içine konuşmaya devam. 40-50 dk olmuştu ki O şey geldi.... O şey...

-İdrar :) Neyse şu kamyonetten çıkayım dedim arkasına ederiz derken. 3-4 köpek kamyonetin arkasında ölece duruyorlardı. Merak etmişler galiba. Korktum inemedim. Korktukça torba iyice sıkıştı :) ben de kasadan inmeden yukardan köpeklerin üstüne...anladınız siz ...
--Ve sonra 10-dk sonra
Polis Geldi.(Herhalde biri su şelalesini gördü) Saat 1. Ve sonraki olaylar....

Polis : İn lan aşağı
Ben : İyi de niye ki (korkudan ellerim titredi telefon düştü simkarta kadar hepsi yerinden çıktı)
Polis : Sen kimsin lan, ne işin var bu saatte burada
Ben : Sizene siz kimsiniz ki ? (Araba sivil adamlar sivil. Daha polis olduklarını bilmiyorum)
Polis : Polis oğlum polis gerizekalı mısın
Ben : Ne biliyim senin polis olduğunu belki yalan söylüyorsun (Adam rozeti çıkardı gözüme soktu)
Polis : Aç Remzi kapıyı. (Remzi kapıyı açar) Atla lan... (remzi diğer polis)
Ben : Banane ya Allah Allah ben bi yere gitmem evim burda gelin sorun soruşturun.
Polis : Kimlik ? (Aha sıçtık yanımda hiçbişey yok)
Polis : Kimlik yok hiçbişe yok bu saatte buradasın kimle konuştuğun belli değil. Atla lan arabaya.İfadeni alalım da ondan sonra babanı ararız
Ben : Abi bokunu yiyim etme babam beni dayaktan şişirir...Arkadaşla konuşuyodum valla (ağlamaklı ses tonu) .etme eyleme bırak beni abi...vs vs.
Polis : Demek telefonla konuşuyodun. Hımm . Çok mu seviyon lan ?
Ben : Zönk (
:scared:sevgilimle falan konuştuğumu zannetti.Bende bozmadım.) Evet abi çok seviyoruz birbirimizi...(küçük emrah tonu)
Polis : Tamam o zaman bi daha olmasın derhal eve gecenin bu saatinde de çıkma dışarı bi daha..Kızın hatrına affettim..

Not : Konuştuğum kişi eski bir dost.. ve de sapına kadar Erkek :)

Korku, adrenalin, gözyaşı, tutku, soğuk, köpekler, polis ... tam bir aksiyon film gibiydi.. Vesselam..

Not 2 : Hikaye 3-4 yıllık artık böle eşşeklikler yapacak yaşta değilim :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
O sıra Polis telefonuna bakacaktı son görüşülen "Haydar"

Polis : Haydarı mı çok seviyon lan ?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
3-4 köpek kamyonetin arkasında ölece duruyorlardı. Merak etmişler galiba. Korktum inemedim. Korktukça torba iyice sıkıştı ben de kasadan inmeden yukardan köpeklerin üstüne...anladınız siz ...

Şuraya bittim. Köpekler ne haldeydi acaba :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ahahha süpermiş :)

Benim başıma da benzer bir sürü olay geldi... Öyle hikayelerim var ki anlatılacak :)

Cinayet zanlısı olarak bile girdim içeri, çıkana kadar neden girdiğimi ben bile bilmiyordum.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çok güzel bir hikaye aslında... Güzel bir anı :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam sende tanımadığın araç kasasına niye binersinki :D
Üstelik o saatte :D

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ahahha süpermiş :)

Benim başıma da benzer bir sürü olay geldi... Öyle hikayelerim var ki anlatılacak :)

Cinayet zanlısı olarak bile girdim içeri, çıkana kadar neden girdiğimi ben bile bilmiyordum.
Yazarsanız okuruz. Buyrun .. :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
macera olmuş baya baya

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Anlatışın harikaydı varsa eğer böyle bir kaç tane daha okumak isterim :) Tabi bu arada iyiki zorlu çıkmamış polisler yoksa kitlendi mi kötü :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Anlatışın harikaydı varsa eğer böyle bir kaç tane daha okumak isterim :) Tabi bu arada iyiki zorlu çıkmamış polisler yoksa kitlendi mi kötü :)
Var abi var. Bu hafta sınavım var. Cuma gecesi söz yazıyorum :) Bu sefer yaş : 13-14 :) Ortaokuldan aksiyon-dram-acı (dayak)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
polisede kim haber vermişse mahallede galiba sırf bunun için yaşayanlar var gecenin bir vakti mahallede birini görsünler hemen polis :D