Point Blank

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sizin ne amaçla oynadığınızı bilmiyorum ama kesinlikle oyunun kesinlikle Warrock'tan farkı yok ve para tuzağı.
Warrock ta oynadım ama emin ol boyunun oynanış tarzı daha farklı.
Ancak şu noktada haklısın bu oyunlar bedava olsalarda para verilerek daha iyi envanterler alınabiliyor.Geniş açıdan bakarsan Free2Play online oyunların hepsi bu şekilde para kazanıyor.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lan uagakko oyunda buldum seni adam yerine koyup cevap veriyon lan. ne iş ?

lan lı konusmayalım lütfen yoksa kırmızı kart görürsün bak:D:D
kardeşim senn nick neki ben dün birini ekledim sen sandım ama tam bilmiom sen bana arkadaşlık yolla akşam evde bakarım ben bu arada klan kuruldumu

dds91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.5 yıl oldu başlayalı pb ye hala şu rütbeleri öğrenemedim yahu. sdn adına klan kurlursa iyi olur nick:Aspire

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla dün kuracaklardı ama ne oldu bilmiyorum sdn kurulsun çattışmalar başlasın:D:D

dds91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D:D:D:thumbup1:

--- Mesaj Güncellendi ---

aga gel oyuna maç yapalım:D:D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim işteyim sonra point uğruna işten kovulmayalım:D

--- Mesaj Güncellendi ---

bide bişey soracam klan kurunca biz üye olunca paralımı oluyor nasıl oluyor.Ben bu oyuna yeni başladım da ondan soruyom

dds91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klanı kurmak için oyun puanı harcıyorsun klana simge vermek için kişi kapasitesine arttırmak için ng çekmen lazım 1000ng 1tl yapıyor klan kurulduktan sonra sen den istenen bir şey yok sen hs ve kd ni yüksek tutmaya çalış ki klandan atılmayasın

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
klanı kurmak için oyun puanı harcıyorsun klana simge vermek için kişi kapasitesine arttırmak için ng çekmen lazım 1000ng 1tl yapıyor klan kurulduktan sonra sen den istenen bir şey yok sen hs ve kd ni yüksek tutmaya çalış ki klandan atılmayasın

klandan nie atıyorlar yaw hepimiz sdn nin ailesi içerisindeyiz:D:D ayıp olur valla öyle bişey yapmayın sakın ben daha yeniyim sizin gibi tecrübem yok aman ha :D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
rütben ne ki benimde öyle fazla değil uzman cavusum daha:D

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
lan lı konusmayalım lütfen yoksa kırmızı kart görürsün bak:D:D
kardeşim senn nick neki ben dün birini ekledim sen sandım ama tam bilmiom sen bana arkadaşlık yolla akşam evde bakarım ben bu arada klan kuruldumu
gakko ben -MuzaffeR- dedim forumdan dedim dedim dedim dinlemedin bak noldu şimdi ? :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gakko ben -MuzaffeR- dedim forumdan dedim dedim dedim dinlemedin bak noldu şimdi ? :D

sen baskasına yazmıs olmayasın dün bana hiç gelmedi böyle birşey hatta ben bilierek mesaj kutusuna baktım dedim belki yazarlar diye kimse yazmamıstı keke sen beni ekle en iyisi:D:D

dds91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekledim aga seni kabul et:thumbup1:

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
K.bakmayın ama 8-10 yaşındaki bebelerle bu oyun oynanmaz. Wolfteamden bir farkı olduğunu sanmıyorum kolay ulaşılabilir olması seviyesiz bir ortam sunuyor. Zaten çok oynanmasının sebebi basit ve anlamsız olması. Oyun f2p tarzı bir oyun olsada çoğu oyunda olduğu gibi satılın silah v.s envanterler oyun dengesini alt üst ediyor. Size tavsiyem gidin başka bir oyun oynayın.

dds91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi aga sen benğenmedin diye biz oynamayalım yani!!!!!!! sanırım sen wow oynuyorsun sen wow oyna o zaman.sanki wow çok anlamlı bir oyun.sen gibi oyun oynamak için paramı ödeyelim pehhh!!! sana tavsiyem kendi işine bak başkasınada karışma

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
gEfb5.jpg

Konuya biraz can verelim :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Denemek isterim oynamıyorum ama :D