Point Blank hata vermeden kapanıyor çözümü!

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Arkadaşlar bu konuda çok çeşit sorun yaşanıyor.Bende de hile kullandığım için açılıp 4-5 saniye sonra kapanıyordu(hileyi silsem bile). Ben şu şekilde çözdüm:
Bilgisayar>C>Program Files>Nfinity Games>Point Blank içindeki BC.log dosyasını silin; Sorun çözülecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok kardeş denedim yok bi b*k açılmıyo neden acaba sunucularda aşırı yoğunluk vardır diyo girmiyo

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
aşırı yoğunluk varsa sorun yoğunluktandır yoğunluk geçince girer.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:beyler hani pointe girince altta turuncu bişi doluyo ya benim o şey yarıya gelince oyundan hata vermeden atıyo ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN nolur:crying:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Point blank'ın sitesinden giriş yapın, ticket atın yöneticilere sorununuzu bildirip. Yardımcı olurlar.

MrtKrdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun hackshield korumasında ufak çaplı bir hata vardı eski sürümünde. Arka arkaya attığınız HeadShot lar oyunda program (aim) kullanıyorsunuz şüphesi doğuruyordu ve direk oyundan atıyordu. Bu sorun yeni güncelleme ile giderilmiştir. Yani sizden kaynaklanan bir durum değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:oyuna giriyorum ama tura girince 4-5 saniye içinde hata vermeden atıyor arkadaş ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
size yardım edeceğiz poıntblank yardımcılarından birisiyim görevim yardım etmek tam olarak sorunu mesaj atarsanız sitemize yardımcı olabiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pointblank oynadıgımda savaşta renk yok adamalar sade beyaz gözüküyor adamları onun yüzen vuramıyorumm bana lütfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben oyuna giriyorum güel sorun yok ta savaşa girince ekran siyah bozuk hiç bişe görünmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bndede bağlantı kesildi kapatılıor demeden kapatıyo ndnki :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eyw bende çok headshot attıyorum elim alıştı demek ki o yüzden attı saol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu yönetici olarak çalıştırın beyler bu kadar basit!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyuna giriyorum hack programı tespit edilmistr gibi seyler yazıyor ama bi kere olsn hack programı kullanmadım :( yardıme edebilecek yok muuu??????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de de son iki haftadır böyle bir sorun var her şeyine giriyor girişe tıklayınca sunucu ile bağlantı durduruldu deniyor... acaba küfür yazdık diye banlandık falan mı çünkü internette yazan herşeyi denedim makineye komple format attım yine tık yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:yaa qrkadawlar benim pointimde girdiyim zaaman guncelle geliyor yaptigim zaman 0080200c bole bi hata geliyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben giriyorum bölüme ama adam lar bemebeyaz ve direk 4.5 saniye sonra atıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi seni allah yollamış. ben oyuna giriyorum, oda seciyorum, odaya giriyorum, hazır diyorum, başkan oyunu başlatınca sağ altta yükleniyor yazıyor arka planda da oyunun haritası ve bilgiler var yükleniyor takılıyor sonra oyundan atıyor windows a geliyorum oyun kapanmış oluyor buna bi çare...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Hile kullanmayın ayıptır bende oynuyorum içimden öyle bir sövüyorum ki .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben oyuna giricem sifremi fln yaziyorm tam girecek oyundan atiyor napicam arkadşlar yardim edin

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Point Blank hack kullanmayanları bile çoğu zaman atıyor. Hack kullananlar yine rahatlıkla kullanıyor. Ayrıca hack kullananların sayısı günümüzde epey artmıştır. Sırf bu yüzden rütbeye bakmaksızın oyunu bıraktım çünkü bölümler artık ölümsüz kişiler yüzünden bitmiyordu. Oynayanlar bıraksın diğerleri de hiç başlamasın derim :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de pb hata vermeden oyundan atıyor herhangi bir hack kullanmadım kullanmıyorum win7 kullanıyorm yönetici olarak çalıştırmayı denedim winrarı silin diyolar sildim olmadı acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a oyuna giriyorum bi el oynar oynamaz oyundan beni atıyor neden acaba 1 haftadır bu sorunla karşı karşıyayım ? ne yapmam lazım benim hilede kullanmadım hcc ? bana yardımcı 0lursanız sevinirim.