Point Blank hata vermeden kapanıyor çözümü!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
silip tekrar yukleyin bndede öle oldu sildim tekrar yukledim sonra geçti hile dosyası varsa onuda silin:lol::thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardei snin dediğini yapıom ama başlat diom kontrol dior geri yüklüyor hepsini çözüm ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar oncelıkle hackshield programını ındırın kurun sonra poıntbalnk gırın sonra cıkın oyundan programı kaldırın ve tekrar oyuna gırın ıslem tmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş denetim masası sistem ve güvenliğe gir oradan Windows güvenlik duvarına gir gelen kurallarına tıkla point blanka sağ tıkla gelişmiş ayarlarını sınır geçişine izin ver yap sorunun çözülecektir:thumbup::clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkide arkdaşlar oyuna giriom 5dk felan oynuyom oyundan atıyo yaw n olur soleyin sıkıldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şifre girmeden önce dolan yerin sonuna gelince oyun hata vermeden kapanıyor işletim sistemi xp yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi ben point oynuyom oyundayken hata vermeden atıyo neder (virus taradım , yoğunlukta yok)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş xp kalmadı deniyom oluşmu diye bkıyom atıyo xp gidiyo sinir bozucu point demo gi oldu arkadaşş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaw Oyuna Girerken Turuncu Yerin Yarısında Oyundan atıyor. :thumbdown: Bunun sebebi ne ltfen yardım edin ya. :angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Arkadaşlar 2 gündür oyuna giremiyorum . oyuna giriyorum 2 dk sonra hata vermeden atıyo lütfen cevap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi benimki hıp hızlı doloyor sonra oyuna biriyom silahı aldığımda 1 adam öldürüyom sonra atıyor lütfen yardımcı olurmusunuz