scooby doo sever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
selam ben yurdışı bir telefon aldım imeil kayıtı yaptırıldı sonra alalı 1ay 2 ay geçti ve bana bugün günceleme geldi aldığım yere bunu yapsam bir sıkıntı olurmu diye sorduğumda çökebilir imeil gidebilir gibi şeyler söylediler ve bunlar olursa sorumluluğun onlarda olamsığını da söylediler bunlar olabilirmi telefonum da root yok günclemeyi yapsam bir sıkıntı yaşarmıyım ne yapmalıyım?
tecnopatch foruma sordum bir ihtimal gidebilir dediler twrp ile atarsam ets qcn felan yedek yapmam gerektiğini felan söylediler fakat benim hiç bir sistem bilgim yok ve bunları yapmam çok zor ve bütün bilgilerim felan gidiyor sizce gidermi diye sorucam ama neden insanlar bu sorumluluğu alsınlar ki sorsam aynı cevabı alıcam muhtemelen gidebilir gibi bence burda kimse yap bir şey olmaz yap diye söylemezler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tecnopatch foruma sordum bir ihtimal gidebilir dediler twrp ile atarsam ets qcn felan yedek yapmam gerektiğini felan söylediler fakat benim hiç bir sistem bilgim yok ve bunları yapmam çok zor ve bütün bilgilerim felan gidiyor sizce gidermi diye sorucam ama neden insanlar bu sorumluluğu alsınlar ki sorsam aynı cevabı alıcam muhtemelen gidebilir gibi bence burda kimse yap bir şey olmaz yap diye söylemezler
Son düzenleme: