emir000
Profesör
Selam Bu Sene Karneler Alınınca Babam Playstation Sözü Vermişti Karneler Alındıktan 1 Gün Sonra Alıcaz Playstation 4 Promu Daha İyi Yoksa Playstation 5 Mi Önerilerinizi Bekliyorum.
Her Yerde Pahalı Hocam Biraz Ucuz Olanlardan Bulabilirmisiniz Ben Bulamadımda Hepsi Pahalı.5 iyi.
Baktım Güzele Benziyor Game Passda Varmış.PS5 o olmaz ise PS4 pro fiyatına Series S var.
RTX gibi önemli teknolojileri de bulunmakta.Baktım Güzele Benziyor Game Passda Varmış.
Kusura bakmayın hocam kalp emoji atcaktım komik ifade attım.RTX gibi önemli teknolojileri de bulunmakta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 13.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok Güzelmiş Peki İçindeki Oyunları Game Pass İle Bedava Oynayabiliyormuyuz?RTX gibi önemli teknolojileri de bulunmakta.
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 13.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Abonelik sistemi ile oyunları ücretsiz oynamaya yarıyor Game Pass, yani evet.Kusura bakmayın hocam kalp emoji atcaktım komik ifade attım.
Çok Güzelmiş Peki İçindeki Oyunları Game Pass İle Bedava Oynayabiliyormuyuz?
Sürelimi Yoksa Sınırsız Sürelimi Game Pass?Abonelik sistemi ile oyunları ücretsiz oynamaya yarıyor Game Pass, yani evet.
Hocam Hangisi Daha İyi Peki Series S Mi Yoksa Series X Mi?PS'e bulaşma oyunları çok pahalı. Series X al yanına da GamePass çek oyun keyfinin dibine vur. Bizim ülkede PS devri bitiyor yavaştan. Parasını verdiğin sürece kullanırsın GamePass sistemini süre sınırı gibi bir şey yok.
Series X daha güçlü ama fiyatı daha fazla.Hocam Hangisi Daha İyi Peki Series S Mi Yoksa Series X Mi?
Aylık veya yıllık abonelik sistemi var.Sürelimi Yoksa Sınırsız Sürelimi Game Pass?
Bütçe Zaten Ayarladık Dün Akşam Maksimum 8000 Yada 7000.Series X daha güçlü ama fiyatı daha fazla.
Kararsız Kaldım İkiside Çok Güzel Özelliklere Sahip.Aylık veya yıllık abonelik sistemi var.
Bütçe Zaten Ayarladık Dün Akşam Maksimum 8000 Yada 7000.
Series X al bütçen 7000-8000TL.Kararsız Kaldım İkiside Çok Güzel Özelliklere Sahip.
Vatandan Almayı Düşünüyoruz Fiyat Uyuyor Ozaman Ben Babama Söyleyip Düşünelim İki Konsoluda İlgilenenlere Teşekkür Ederim.Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.
Microsoft Xbox Series X fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.www.vatanbilgisayar.com
Series X al bütçen 7000-8000TL.
Series X performans olarak PS5'den iyi diye hatırlıyorum.
Rica ederim her zaman, Series X 7400TL olanı satın al PS5'den daha güçlü.Vatandan Almayı Düşünüyoruz Fiyat Uyuyor Ozaman Ben Babama Söyleyip Düşünelim İki Konsoluda İlgilenenlere Teşekkür Ederim.
Son Bir Sorum Daha Var Playstation'u Neden Hiç Kimse Tavsiye Etmiyor?Rica ederim her zaman, Series X 7400TL olanı satın al PS5'den daha güçlü.
Oyunlar pahalıSon Bir Sorum Daha Var Playstation'u Neden Hiç Kimse Tavsiye Etmiyor?
Anladım Neyse Tamam Sağolun Yarın Geri Dönüş Yaparım Tekrardan İlgilenenlere Teşekkür Ederim.Oyunlar pahalı
Resident Evil 7 Yi Bilgisayarda Oynamıştım Alınınca Konsoldan Nasıl Oynanış Olcak Merak Ediyorum Umarım Birde Alınınca Game Pass'ın İçinde Pes 2021 De Dahildir.Xbox series x sevenlerin savundugu şeyler daha güçlü
öyle bişey yok ps5 de xbox series x de hemen hemen aynı güçte makinalar 4k 120fps verecek şekilde yapıldılar
biri iphone biri android gibi
playstation executives oyunlarını seviyorsan en büyük hatan xbox almak olur gamepass son çıkan oyunları direk çıkar çıkmaz oynatmaz resident evil 8 mesela ordada para ile satılık 7 oynarsın
hesaba katmadıkları şey playstation 7 bedava plusda veriyorgibi gibi bi sürü örnek var
seçim sana kalmış playstation executives geldiginde üzülmeyeceksen xbox al
Series X çok daha iyi elbette. Hem daha uzun ömürlü hem de oyunların grafik kalitesi daha iyi olur Series X de.Hocam Hangisi Daha İyi Peki Series S Mi Yoksa Series X Mi?
5 daha iyi.Selam Bu Sene Karneler Alınınca Babam Playstation Sözü Vermişti Karneler Alındıktan 1 Gün Sonra Alıcaz Playstation 4 Promu Daha İyi Yoksa Playstation 5 Mi Önerilerinizi Bekliyorum.
Her türlü playstation 5 daha iyi bir kere ps4 lere göre daha sessiz yeni teknolojileri var ve daha yüksek fpsSelam Bu Sene Karneler Alınınca Babam Playstation Sözü Vermişti Karneler Alındıktan 1 Gün Sonra Alıcaz Playstation 4 Promu Daha İyi Yoksa Playstation 5 Mi Önerilerinizi Bekliyorum.
Yeni çıkmış Village 8'in hemen GamePass'e gelmesi biraz zor zaten. Bir de o kısım oyun firması ile alakalı. Bazı firmalar oyunlarını GamePass ile sunmak istemiyor.bencede ps5 de ps4 oyun versionu nu görüp fps yi 4k 60fps sananlar var o emulatoru.
Ps5 version oyunlar 4k 120 fps ve 8k destekli çalışmakta ve playstation mimarisi olarakda çok güçlü bi cihaz
ps5 ps4 ps3 ps2 ps1 oynatacak şekilde yapıldı ve ps5 oyunlarını versionlarını agzım açık oynadım
Dualsense verecegi tepmeler hissetmeler ve exclusive vazgeçmen gerekecek.
xbox series x yakın arkadaşımda vardı gamepass village 8 beleş verir oynarız dedik yalan oldu
herkese iyi günler.
Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur.
Ben olsam xbox almazdım playstationa özel oyunları oynayamaz çünkü ve playstation daki o dual sense falan baya iyixbox series x deyince sadece artılarını kıyaslamak yanlış olur gene alsın almasın demiyorum pc ye göre bence konsollar şu an daha üstün makinalar
xbox series x de alsan series s de alsan kollukları pille çalışıyorşarj istersen ayrı para kulaklık takmak istersen zorunlu onu almalısın ayrı para gamepass dedigin belirli degişen eski oyunlar
bunlarıda ekleyin tşkler.
GamePass dediğin belirli değişen eski oyunlar mı? Ya kütüphanedeki oyunlara hiç bakmadınız ya da oyunların ne zaman çıktığı ile ilgili bir fikriniz yok. AAA oyunları geçtim FIFA 21 ve FM 21 gibi güncel oyunlar dahi mevcut. Pil olayı bana kalırsa çok büyük bir problem değil. Ha illa problemse PS5'e çıkacak yeni bir oyunun üçte biri fiyatına şarj edilebilir Xbox One pili alınabilir. Kulaklık olayında ne demek istediğinizi anlamadım pek çok gaming kulaklığı Xbox ile kullanabilirsiniz. PS5'e gelecek yeni bir AAA oyunun fiyatı 600-700 TL olacak. 30-40 saat oynanacak bir oyuna bu paraları vermek...xbox series x deyince sadece artılarını kıyaslamak yanlış olur gene alsın almasın demiyorum pc ye göre bence konsollar şu an daha üstün makinalar
xbox series x de alsan series s de alsan kollukları pille çalışıyorşarj istersen ayrı para kulaklık takmak istersen zorunlu onu almalısın ayrı para gamepass dedigin belirli degişen eski oyunlar
bunlarıda ekleyin
ama yeni şeyler denemek isterse ve durmadan gelecek oyunları düşününce ps5 daha mantıklı
dedigim gibi
Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur.
Görkem eksik bir bilgi gördüm. Game pass kodunu satın aldığında istediğin zaman girip kullanıyorsun. Yani kodun bir son tarihi yok. Ama üye herhalde game pass bir kere aldığında ve kodu girdiğinde eğer ki mesajlarda açıklanmamış olsaydı sınırsız süre ile kullanabileceğini sanmış olabilirdi.PS'e bulaşma oyunları çok pahalı. Series X al yanına da GamePass çek oyun keyfinin dibine vur. Bizim ülkede PS devri bitiyor yavaştan. Parasını verdiğin sürece kullanırsın GamePass sistemini süre sınırı gibi bir şey yok.
Abi GamePass'in aylık abonelik sistemine göre olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum fiyatlandırma kısmında yazıyor zaten. O yüzden açıklama gereği bile duymadım.Görkem eksik bir bilgi gördüm. Game pass kodunu satın aldığında istediğin zaman girip kullanıyorsun. Yani kodun bir son tarihi yok. Ama üye herhalde game pass bir kere aldığında ve kodu girdiğinde eğer ki mesajlarda açıklanmamış olsaydı sınırsız süre ile kullanabileceğini sanmış olabilirdi.