PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar konsola oyun almaya karar verdim last of us hiç oynamadım sizce laıp oynıyımmı yani kısa bitermi birde gta 5 xbox 360 da oynamıştım baya yani grafik filanda iyileşti dioalr ps4te yeniden alıyımmı şöyle bi sorun var gta 5 alırsam görevleri öncede nbildiğimden daha bitirmek istemiorum yani bitmiş save atabilirmiyim?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar konsola oyun almaya karar verdim last of us hiç oynamadım sizce laıp oynıyımmı yani kısa bitermi birde gta 5 xbox 360 da oynamıştım baya yani grafik filanda iyileşti dioalr ps4te yeniden alıyımmı şöyle bi sorun var gta 5 alırsam görevleri öncede nbildiğimden daha bitirmek istemiorum yani bitmiş save atabilirmiyim?
Last of us iyi oyun lakin 2 günde bitirmiştim. Gta5 grafikler de bayağı iyileştirme var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ps4 32gb usb yi okumuyor neden olabilir? Dosya sistemini fat32 ve diğer leri ni de yaptım okumuyor. Ancak usb çalışıyor daha bugün geldi ve tv de bilgisayarda denedim sadece ps4 te çalışmıyor. Ps4 usb portlari sağlam ds4 u şarj ediyor. Sorun nerde olabilir.?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Her marka usb'yi tanimiyor PS4, özellikle sandisk modelleri ile ayri bir sorunu var. Farkli usb denemeni tavsiye ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Her marka usb'yi tanimiyor PS4, özellikle sandisk modelleri ile ayri bir sorunu var. Farkli usb denemeni tavsiye ederim.
Şöyle bir şey denedim okudu. Usb uzatma ara kablo kullandım okudu ne saçma birşey. Usb sandisk 32gb.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sandisk usblere ayriyeten bir gicikligi var ps4'ün nedense. Hangi foruma girsem adamlar sandisk kullaniyor :D

Direk takinca tanimamasi tuhaf, ama sorunu yine bir sekilde cözmüssün.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sandisk usblere ayriyeten bir gicikligi var ps4'ün nedense. Hangi foruma girsem adamlar sandisk kullaniyor :D

Direk takinca tanimamasi tuhaf, ama sorunu yine bir sekilde cözmüssün.
Evet geçici bir çözüm buldum :)

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bloodborne nin veya witcher 3 ünün oyun süreleri uzunmu yani vod of wardaki gibi hikaye bitince oyun bitmesin diorum gta gibi dolaşmalı arıorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bloodborne nin veya witcher 3 ünün oyun süreleri uzunmu yani vod of wardaki gibi hikaye bitince oyun bitmesin diorum gta gibi dolaşmalı arıorum

Daha öncede söylemistim, witcher 3 yan görevlerle beraber 100-150 saati bulabilen bir oyun. Harita bayagi genis ve hikaye bitince yine haritada dolasabiliyorsun.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Nfs çıktığı zaman alacağım çok merak ediyorum oyunu. Kapalı betasi yayınlanmış ama kod bulabilmek zor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ps4 3.1 sistem güncellemesi şuan geldi.

tqyatmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ocak ayinda ps3 veya ps4 alicam cok kararsizim ama bi sorum var ps4 alip psn plus uyeligi almak lazimmis online icin. Benim kredi kartim yok ama ininal kart var onla odeme yapiliyor mu ? +Ve bide benim evde internet yok komsumun wifi var ama iyi cekiyo youtubede hd videolar izlenebiliyor yani. Sizce online oyunlarda sikinti cikarirmi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar ocak ayinda ps3 veya ps4 alicam cok kararsizim ama bi sorum var ps4 alip psn plus uyeligi almak lazimmis online icin. Benim kredi kartim yok ama ininal kart var onla odeme yapiliyor mu ? +Ve bide benim evde internet yok komsumun wifi var ama iyi cekiyo youtubede hd videolar izlenebiliyor yani. Sizce online oyunlarda sikinti cikarirmi ?
Ps3 için gta desteği kesti. Diğerlerinin kesmesi de yakındır.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son donemdeki konsollara gelen indirimler acaba oyunlar içinde geçerli olur mu ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Nfs mizide aldık bakalım nasılmış:)

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacak ps4 kullanıyorum kendime bir vita alsan seyahate gittiğim zaman vita dan ps4 yüklü olan uygulamaları oynayabilir miyim yoksa vita için her seferinde oyuna para mı vermem gerekecek

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bir sorum olacak ps4 kullanıyorum kendime bir vita alsan seyahate gittiğim zaman vita dan ps4 yüklü olan uygulamaları oynayabilir miyim yoksa vita için her seferinde oyuna para mı vermem gerekecek
Vitamin ve ps4 oyunları ayrı hocam, ayrı ayrı satılıyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ps4 te oyunlarda kullanıma sunulan 6. çekirdeğe yeni bir çekirdek daha ekleniyor toplam 7 oluyor, geri kalan 1 çekirdek arayüzün akıcı çalışmasında kullanılacak.