PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Nasıl eklenecek ? Yazılım ile mi?
Şuan ps4 te oyunlarda kullanılmak üzere 6 arayüzde kullanılmak üzere 2 çekirdek yani toplam 8 çekirdek var. Arayüzde kullanılan 1 çekirdek oyunlarda kullanılmak üzere diğer tarafa kaldırılacak yazılım ile, oyunlarda kullanılmak üzere 7 Arayüzde kullanılmak üzere 1 olacak.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şuan ps4 te oyunlarda kullanılmak üzere 6 arayüzde kullanılmak üzere 2 çekirdek yani toplam 8 çekirdek var. Arayüzde kullanılan 1 çekirdek oyunlarda kullanılmak üzere diğer tarafa kaldırılacak yazılım ile, oyunlarda kullanılmak üzere 7 Arayüzde kullanılmak üzere 1 olacak.

Anladım yani oyunlar daha akıcı olacak.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
1tb lık modelini alcam 1699tl taksitle oyunları uygun nerden buluruz

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aralık Ayı Boyu Boyunca Yaklaşık 10 Oyunda İndirim Olacakmış 69 TL Ve 99 TL Arası İndirim Arası Olacakmış.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu ürünü kullanan var mı? Belli bir zamandan sonra rahatsızlık veriyor mu?

maxresdefault.jpg

https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/audio/gold-wireless-stereo-headset/

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu ürünü kullanan var mı? Belli bir zamandan sonra rahatsızlık veriyor mu?

maxresdefault.jpg

https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/audio/gold-wireless-stereo-headset/

Bunu hiç kullanmadım fakat bir önceki versiyon olanı halen kullanıyorum. Ps3 zamani çıkan urun. Ama bu urunu incelemisligi var. Eski versiyonuna göre parça kalitesi daha güzel ayrı kulaklık pedleri daha yumuşak. Fakat bana sorarsanız uzun sureli kullanımda rahatsız ediyor kafanız terliyor bir sureden sonra :D Oyle ses kasarak oyun oynamıyorsanız pek gerek yok. Ama efektleri net alıyım kimseyi rahatsız etmeden istediğim kadar ses açığım diyorsanız başarılı bir urun.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yüksek ses değil de ben seslerin tamamını grup sesini oyun sesini tek bir kulaklıkta aldığım için çok karışıyordu bunda acaba nasıl olur?

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yüksek ses değil de ben seslerin tamamını grup sesini oyun sesini tek bir kulaklıkta aldığım için çok karışıyordu bunda acaba nasıl olur?

Bunda biraz daha rahat ederseniz bu konuda. Fakat ister istemez yine biraz karışıcak. Ama tek kulaklıkta konuşulduğu zaman genelde sohbeti duyuyordunuz. Bununla daha dengeli olacaktır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bunda biraz daha rahat ederseniz bu konuda. Fakat ister istemez yine biraz karışıcak. Ama tek kulaklıkta konuşulduğu zaman genelde sohbeti duyuyordunuz. Bununla daha dengeli olacaktır.
1. Önceliğim rahatlık 6-7 saat oyun oynadığımız oluyor bazen o süre zarfında rahatsız ederse boşuna almış olacağım.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1. Önceliğim rahatlık 6-7 saat oyun oynadığımız oluyor bazen o süre zarfında rahatsız ederse boşuna almış olacağım.

Yanı benim kullandığımın kulaklık pedleri daha sert yeni versiyona göre benim kulaklık ile imkansız o kadar sure oynamanız. Hem terleme hemde kulaklarınız sıcaktan patlıyacak gibi olur. Yenisinin pedleri yumuşak olduğu icin belki daha uzun sure olabilir ama 6-7 saat hiç çıkarmadan rahatsız etmemesi mümkün degil gibi geliyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yanı benim kullandığımın kulaklık pedleri daha sert yeni versiyona göre benim kulaklık ile imkansız o kadar sure oynamanız. Hem terleme hemde kulaklarınız sıcaktan patlıyacak gibi olur. Yenisinin pedleri yumuşak olduğu icin belki daha uzun sure olabilir ama 6-7 saat hiç çıkarmadan rahatsız etmemesi mümkün degil gibi geliyor.
En iyisi normal kulaklık kullanmaya devam edeyim o zaman. peki bu ürünü Sony Center lerde deneme imkanımız yok değil mi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
En iyisi normal kulaklık kullanmaya devam edeyim o zaman. peki bu ürünü Sony Center lerde deneme imkanımız yok değil mi?

Çoğunda teşhir ürün var demo amaçlı ama bahsettiğin kulaklık modelinin olup olmadığından emin değilim. Sen bir git gör zaten teşhir de yoksa bile rica edersin açıp gösterirler sonuçta kulak içi olmadığı için kişisel ürüne girmiyor. Yani hijyen sorunu yapmazlar

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bugün ben de ps4 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Bir sorum olacak oyun alırken kutulu mu almalıyım yoksa ps store üzerinden mi almalıyım . Eğer ps store üzerinden alırsam nelere dikkat etmeliyim ? Örneğin baktığımda ps store da fifa 16 nın bir kaç sürümü bulunmakta.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bugün ben de ps4 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Bir sorum olacak oyun alırken kutulu mu almalıyım yoksa ps store üzerinden mi almalıyım . Eğer ps store üzerinden alırsam nelere dikkat etmeliyim ? Örneğin baktığımda ps store da fifa 16 nın bir kaç sürümü bulunmakta.

Bence kesinlikle ps store daha mantıklı. Halı hazırda su an Ocak kampanyası var oyun fiyatları oldukça makul. Birden farklı versiyon diye bahsettiğiniz aslında sadece ekler sunuyor. Yanı örneklersek fifa 16 sadece normal versiyon. Fakat bide fifa 16 deluxe ve süper deluxe versiyonlar. Bunlar oyunda bir farklılık yaratmıyor. Bildiğim kadarıyla deluxe versiyonlarda ekstradan eski oyuncular, ultimate team icin para v.s bu tarz oyun içi ekstralar veriyor. Ama oyunun kendinde farklılık yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
oyunları koleksiyon yapacaksanız Ps storeden alın yok bitirip daha yüzüne bakmam diyorsan kutulu bunu sormana gerek yok bence.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bence kesinlikle ps store daha mantıklı. Halı hazırda su an Ocak kampanyası var oyun fiyatları oldukça makul. Birden farklı versiyon diye bahsettiğiniz aslında sadece ekler sunuyor. Yanı örneklersek fifa 16 sadece normal versiyon. Fakat bide fifa 16 deluxe ve süper deluxe versiyonlar. Bunlar oyunda bir farklılık yaratmıyor. Bildiğim kadarıyla deluxe versiyonlarda ekstradan eski oyuncular, ultimate team icin para v.s bu tarz oyun içi ekstralar veriyor. Ama oyunun kendinde farklılık yok.

oyunları koleksiyon yapacaksanız Ps storeden alın yok bitirip daha yüzüne bakmam diyorsan kutulu bunu sormana gerek yok bence.

Teşekkürler
Keşfetmeye başladıkça sorularıma cevap bulabildim.
Şuan 4 kutulu oyun var ve ben bitirdiğim oyunları takss etmeyi düşünüyorum. Ama örneğin gta v gibi online olarak devam edeceğim oyunları da ps store üzerinden almayı düşünüyorum.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler
Keşfetmeye başladıkça sorularıma cevap bulabildim.
Şuan 4 kutulu oyun var ve ben bitirdiğim oyunları takss etmeyi düşünüyorum. Ama örneğin gta v gibi online olarak devam edeceğim oyunları da ps store üzerinden almayı düşünüyorum.

Tamamen size kalmış. Ama yinede digital ortamda sürekli elinizde bulunmasi daha iyi. Ayrıca store dan kampanyaları takip ederseniz cok daha uygun fiyatlara alırsınız. Takas olayıda güzel fakat onda sürekli takas etmeniz lazım yanı elinizdeki oyun güncel bir oyun olmalı yoksa cok değer kaybediyor yeni bir oyun alırken.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Enpara ile oyun alamıyorum. Bir hatayla karşılaşıldı diyor. Kartı tanımlarken sıkıntı çıkarmadı ama oyun satın almıyor. Sorun.ne olabilir ?

algorr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hocam,
o indirimdeki fifa 16 da türkçe dil ve türkiye ligi var mı?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Sakaeyada olan ps4 kullanıcısı var mı aramızda ?

karargahx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar izmirde oturuyorum elimde temiz pal 2 türkçe fifa 16 var 125 e satmayı düşünüyorum almayı düşünen varsa özelden ulaşsın.

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, hemen hemen 5 aydır PS4 kullanıyorum ve biri bugün olmak üzere toplamda 2 defa karşılaştığım bir sorun var, belki siz de yaşamışsınızdır bir bilginiz vardır diye düşünerek size de danışmak istedim. Kapanış normalden uzun sürüyor ve 3 bip sesinden sonra kapanıyor cihaz, biraz araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Bu durumla ilgili bilgisi olan, daha önce aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar, hemen hemen 5 aydır PS4 kullanıyorum ve biri bugün olmak üzere toplamda 2 defa karşılaştığım bir sorun var, belki siz de yaşamışsınızdır bir bilginiz vardır diye düşünerek size de danışmak istedim. Kapanış normalden uzun sürüyor ve 3 bip sesinden sonra kapanıyor cihaz, biraz araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Bu durumla ilgili bilgisi olan, daha önce aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Benim cihazımda genelde 3 bip sesi ile kapanıyor. 3 adet ps4 değiştirdim 3 üde bip sesi ile kapanmıştı tanı bip sesi vermeden kazandıklarida oluyordu.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14

Bendede 1-2 sefer bip sesi geldi ama bir sorun olmadı hiç

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ps4 için 3.15 yazılım yükseltmesi şuan gelmiş durumda.