Bilgisayardan psn store girerek alışveriş yapmayı deneyebilir misin?Kimse yok mu acaba
Bilgisayardan psn store girerek alışveriş yapmayı deneyebilir misin?Kimse yok mu acaba
Last of us iyi oyun lakin 2 günde bitirmiştim. Gta5 grafikler de bayağı iyileştirme var.Merhaba arkadaşlar konsola oyun almaya karar verdim last of us hiç oynamadım sizce laıp oynıyımmı yani kısa bitermi birde gta 5 xbox 360 da oynamıştım baya yani grafik filanda iyileşti dioalr ps4te yeniden alıyımmı şöyle bi sorun var gta 5 alırsam görevleri öncede nbildiğimden daha bitirmek istemiorum yani bitmiş save atabilirmiyim?
Şöyle bir şey denedim okudu. Usb uzatma ara kablo kullandım okudu ne saçma birşey. Usb sandisk 32gb.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Her marka usb'yi tanimiyor PS4, özellikle sandisk modelleri ile ayri bir sorunu var. Farkli usb denemeni tavsiye ederim.
Evet geçici bir çözüm buldumSandisk usblere ayriyeten bir gicikligi var ps4'ün nedense. Hangi foruma girsem adamlar sandisk kullaniyor
Direk takinca tanimamasi tuhaf, ama sorunu yine bir sekilde cözmüssün.
Bloodborne nin veya witcher 3 ünün oyun süreleri uzunmu yani vod of wardaki gibi hikaye bitince oyun bitmesin diorum gta gibi dolaşmalı arıorum
Yenilikler neler ben daha bakamadımPs4 3.1 sistem güncellemesi şuan geldi.
Küçük bir yenilik vardi onaylı geliştiriciler hakkında birşeyler yazıyordu kapsamlı bir güncelleme değil.Yenilikler neler ben daha bakamadım
İyi bari. Şu an bir yeniliğe ihtiyacı yok zaten.Küçük bir yenilik vardi onaylı geliştiriciler hakkında birşeyler yazıyordu kapsamlı bir güncelleme değil.
Ps3 için gta desteği kesti. Diğerlerinin kesmesi de yakındır.Arkadaslar ocak ayinda ps3 veya ps4 alicam cok kararsizim ama bi sorum var ps4 alip psn plus uyeligi almak lazimmis online icin. Benim kredi kartim yok ama ininal kart var onla odeme yapiliyor mu ? +Ve bide benim evde internet yok komsumun wifi var ama iyi cekiyo youtubede hd videolar izlenebiliyor yani. Sizce online oyunlarda sikinti cikarirmi ?
ZannetmiyorumSon donemdeki konsollara gelen indirimler acaba oyunlar içinde geçerli olur mu ?
Ps3 için gta desteği kesti. Diğerlerinin kesmesi de yakındır.
Online oyunlar için psn plus şart. Aylık 3 aylık ve 1 yıllık abonelik şeklinde satılıyor.Peki, psn plus konusunda da bi bilgin var mi
Drift yapmak aşırı eğlenceli. 30 dakika Drift yaptım hevesimi alamadım daNfs mizide aldık bakalım nasılmış![]()
Akşam oynama fırsatım olacak hikayesi çok güzel diyorlarDrift yapmak aşırı eğlenceli. 30 dakika Drift yaptım hevesimi alamadım da![]()
Vitamin ve ps4 oyunları ayrı hocam, ayrı ayrı satılıyor.Arkadaşlar bir sorum olacak ps4 kullanıyorum kendime bir vita alsan seyahate gittiğim zaman vita dan ps4 yüklü olan uygulamaları oynayabilir miyim yoksa vita için her seferinde oyuna para mı vermem gerekecek
Vitamin ve ps4 oyunları ayrı hocam, ayrı ayrı satılıyor.