adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Gidiyim de biraz Xbox'ta takılayım. :dil:
Peki Xbox alıyorum, avrupa yakasında bulabileceğim bir yer biliyormusunuz, anadoluya geçmeye üşeniyorum. Xbox 360 250GB Slim ve Kinect var aklıma şu an.
Evimin yakınlarında satan bir yer buldum. Xbox 360, 250Gb Kinect Ready - 699 lira, fakat aynı yerde kinect yok. Kinect'i ayrı bir mağazada aramalıyım.
ps3 bence xbox 360 da kötü deyil
Karar verildi.![]()
Bu arada benim makineye daha fw attıracam, charge kit alacam yahu.
55 kağıt sıkışmış makineye.
:mrgreen:
Bende oyun konsolu alıyorum yorumlardan anladığım kadarıyla xbox 360 daha iyi gold un sitesin de :
MICROSOFT XBOX 360 250GB KINECT
Liste Fiyatı : 749,04 TL
indirimle 699 TL
ama hiç bi bilgi yok sadece başlık resim ve fiyatı şimdi buna KINECT dahil mi değil mi.
MAalesef mümkün değil.FW kısacası frimware demek yani makinenin kopya çalıştırması için DVD-romun sürücüsü değiştiriliyor bu sayede kopya oynatıyor.Sağol cevap için bide fw olmadan korsan oyun oynamak mümkün mü veya hangisi daha iyi birde fw olunca ne oluyor biraz çok soru sordum ama![]()
Nerede yaşadığına bağlı.Ben Adana'dayım bu işi yapan iki yer varBide son olarak fw nerelerde yapılıyor güncellemeyi bizmi yapıyoruz yoksa fw yapılan yerdemi yapılıyor güncelleme yapmasak ne oluyor![]()
Yardım ettiğin için Teşekkür ederimNerede yaşadığına bağlı.Ben Adana'dayım bu işi yapan iki yer varKendinde yapabilirsin ama çok zor bir sürü şey gerekiyor.Güncellemenin yapacağı etkiye bağlı ben hep yaptırdığım yerde güncellendi
![]()
Bursaya yeni taşındığım için satan yerleri bilmiyorumXbox ve Ps3 satan yerler yapar arkadaşım. Teknosa, Gold, Saturn gibi mağazalar yapmaz. Onlardan almanı da tavsiye etmem.![]()
Alacaksan Kinectli al çünkü ileride bu aleti almak istersin. HDD'de oyun, demo, müzik ve video gibi şeyleri depo etmeye yarar.
O fiyatlar çok pahalı X360 slim, 250 GB, Kinect'i 830 tl civarı alabilirsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...d-bil-optik-cablo-slikon-kil-52447444/detay/?