Play Store bir hata ile indirilemedi 489. Acil yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IELENOR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
- Telefonun Menü>Ayarlar>Hesaplar kısmına gidin.
- Orada gördüğünüz gooleye dokunun.
- Seçeneklere girip hesabı kaldır'a tıklayın.
- Hesabı kaldırınca Telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar google hesabı ekleyin
- Uygulama yöneticisinden google play verilerini temizleyin.

Ayrıntılı olarak Buraya bakablirsin Alınıtıdır.

olmazsa apk yüklersin.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
- Telefonun Menü>Ayarlar>Hesaplar kısmına gidin.
- Orada gördüğünüz gooleye dokunun.
- Seçeneklere girip hesabı kaldır'a tıklayın.
- Hesabı kaldırınca Telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar google hesabı ekleyin
- Uygulama yöneticisinden google play verilerini temizleyin.

Ayrıntılı olarak Buraya bakablirsin Alınıtıdır.

olmazsa apk yüklersin.

Denedim iner gibi oldu aynı hatayı aldım.Oyun meraklısı degilim.Sadece hatayı çözmek istiyorum.Telefonum G2 bu arada.Tekrar Teşekkürler

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Denedim iner gibi oldu aynı hatayı aldım.Oyun meraklısı degilim.Sadece hatayı çözmek istiyorum.Telefonum G2 bu arada.Tekrar Teşekkürler

Google playı silip telefonu yeniden başlatıp apk olarak kurup denemişmiydiniz?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Denemedigim yöntem kalmadı.Bu sorun sadece bende mi var acaba ?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Dediğim gibi burayada baktım.Sorun çözülmüyor.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bu konuda fikir beyan edebilecek biri yok mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben play store'den oyun indirdikten sonra oyunu açarken ... oyun durduruldu diye bir hata alıyorum . Fabrika ayarlarına döndüm ama sorun düzelmedi yardimci olabilecek var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2 mini telefondan pamukkale turizmin internetinden girdim ayni hatayi verdi mobilden denedim sorun çözüldü ag baglantilariyla alakali bir sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes ag banglantilariyla ilgili bi sorun.eger vpn le denerseb sorun cozulur.bizzat denedim oldu. K.g

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Benimde telefonum g2. Ayni hata var

Hatayı çökmüştüm.Yanlış hatırlamıyorsam neredeyse tüm uygulamaların önbellek verilerini silmistim.Ayrıca önbellegi depolamadan da tamamen temizlemistim Daha sonra telefonu yeniden başlattım.Bu şekilde çözüldü.Dene istersen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de G4 aynı hatayı veriyor, LG telefonlarda genel bi problem mi acaba? Telefon daha 1 aylık bile değil imkansız önbelleğinin dolu olması.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bendede g2 var twitter dan birşey paylaşamıyordum! Kaldırdım tekrar indiriyim dedim inmedi ama twitter dışında herşey googleplayden sorunsuz iniyor twitter hata 489 diyor şuna bir çözüm bulabileb lütfen paylaşsın yaa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum g3 beat ama hata 489 veriyo ön bellek dolu değil ram de bi sikinti yok nedem oluyor acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de G3 telefonumda aynı problem var sanırım lglerin genelinde olan bir durum. Ard arda güncelle tuşuna basınca bir ara çalıştı bende

S

SDN Okuru SLYMN

SDN Okuru
bendede 2 dir ayni hata oluyor telefon g2 su sekilde cozuyorum betterner vpn uygulamasi ni acip dns degistiriyorum bu sekilde iniyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google amca lg ye kızmış :D 4 gün önce hiç hata yokken artık bütün lg telefonlarda var gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de lg g3 32gb var. Telefonu alalı iki hafta oldu. Google playda 489 hatası veriyor. Bu hatadan vpn harici kurtuluş yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google anlasmalariyla ilgili bir sorun olusmus . lg turkiye seriileri için bu sorun bir sure daha devam edecek . bazi uygulamalari cihazlarimiza indiremeyecegiz. Vpn ve diger uygulamalar kullanarak simdilik çözüme ulasabiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum G2. Resmen hicbir sey indiremiyor ve guncelleyemiyorum. Vpn de yok.

AdolfUgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütün LG telefonlarda var bu sorun.Bende anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon lg g3 32 gb aynı hatayı alıyorum vpn nerden değiştiriliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"veri transferi" + "konum" eğer açıksa kapatıp deneyin, bende işe yaradı (LG G3)

S

SDN Okuru SLYMN

SDN Okuru
vpn dedigimiz sey dns dir wifi ayarlarina girip statik i secin dns1- 4.2.2.1 dns2- 4.2.2.5 veya 8 li olani kullanabilirsiniz kullanabilirsiniz bu hatayi cok sık aliyorum dns degistirmeden maalesef olmuyor