atkadaslar ben bu yaz tatilinde liseye gectim ve yuzde 1 e girdim. Ailem liseye gecince telefon aliriz dedi. Bende bunca yil relefonum olmamisti ve s10e almalar8ni istedim ve aldilar biraz aileme yuk olmus gibi hissediyorum. Bu his nasil gecer?
Derslerine çalışıp sorumluluğunu ihmal etmez, başarılı olursan aileni mutlu edersin.Ailen mutlu olduğunda üzerindeki bu olumsuzlukta gitmiş olur.atkadaslar ben bu yaz tatilinde liseye gectim ve yuzde 1 e girdim. Ailem liseye gecince telefon aliriz dedi. Bende bunca yil relefonum olmamisti ve s10e almalar8ni istedim ve aldilar biraz aileme yuk olmus gibi hissediyorum. Bu his nasil gecer?
keske pc alsaydim diye bi pismanlik var yani
Yazılıma merak sar, iyidir, seni geliştirir, beyin açar, geleceği, istikbali olan da bir uğraşı aynı zamanda. Lakin bu oyun işlerine bi girdin mi, derslerin gider, başarın gider, istikbalin bile gidebilir. Tabii bazılarının yaptığı gibi yemek yemeği bile unutacak kadar, tapınır gibi sürekli zamanını iştigal ederek. Bence ara bir dinlenmek için olabilir... De, nefsimizin, arzularımızın en çok sardığı nafile işlerden biri, öyle her babayiğit bulaşınca kendini kolay kolay kurtaramıyor.Son zamanlarda yazilima biraz merak sardim ve pc oyunlari uygulamalar falan ondan
Hayırlı olsun. Başarın için tebrikler. Bence bu konuyu ailene açabilirsin veya onları o ölçüde gururlandırabilirsin, borcunu ödemiş olursun[emoji854]atkadaslar ben bu yaz tatilinde liseye gectim ve yuzde 1 e girdim. Ailem liseye gecince telefon aliriz dedi. Bende bunca yil relefonum olmamisti ve s10e almalar8ni istedim ve aldilar biraz aileme yuk olmus gibi hissediyorum. Bu his nasil gecer?