Pilot olmak isteyipte olamadınız mı?buyrun :)

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar bu oyunu biraz geç olsada dün keşfettim :laugh: şimdiye kadar oynadığım uçak simulasyonu oyunlarından en iyisi diyebilirim.grafikler ve oynanabilirlik gerçekten çok başarılı.pilot olmak isteyipte olamayanlar buyursun:thumbup:oyunun resmi web sitesi: burdan
67996398.jpg

66415491.jpg

67996398.jpg
67996398.jpg

66415491.jpg

66415491.jpg

67996398.jpg

66415491.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
En Çok İstediğim Şeydi Savaş Pilotu Olmak F15 Eagle Kullanmak İçin neler Vermezdim

Olmadı Kazanamadım Sınavları Stres Yaptım . Gözüm Açık Gidecek Sırf Bu yüzden

Bu Oyunu Mutlaka Deniyeceğim Teşekkürler yesil116

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İndirdim oyunu gecen ay fakat pc acmadı
Yeni ekran kartı alıp tekrar deneyiniz :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
En Çok İstediğim Şeydi Savaş Pilotu Olmak F15 Eagle Kullanmak İçin neler Vermezdim

Olmadı Kazanamadım Sınavları Stres Yaptım . Gözüm Açık Gidecek Sırf Bu yüzden

Bu Oyunu Mutlaka Deniyeceğim Teşekkürler yesil116
öyleyse bu oyun tam sana göre bence hemen dene.birde bu oyunda en çok hoşuma giden it dalaşında uçağın kıçına füze takıldığı zaman alarmlar çalıyor ve acayip güzel bir müzik başlıyor.tabiki adrenalin tavan yapıyor :clap:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
öyleyse bu oyun tam sana göre bence hemen dene.birde bu oyunda en çok hoşuma giden it dalaşında uçağın kıçına füze takıldığı zaman alarmlar çalıyor ve acayip güzel bir müzik başlıyor.tabiki adrenalin tavan yapıyor :clap:

İstanbulda Havacılık Fuarında Simülatör e Binmiştim Öyle Bir Alet Olcak Ev için O Zaman Tadını Tam Alıcan . Bu Şekil Yoğurtsuz İskender Gibi Oluyor

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hawx 2 kere falan bitirdim gayet eğlenceli arcade! oyunu pilot olmak isterseniz gerçekten bir sanal filoya üye olun derim sonra bu işi gerçekte yaşamak uçmak duygusunu tatmak istiyorsanız da THK nın size en yakın şubesine kayıt olun ! müracaatlarda yaklaşıyor hem gerçekten uçmanın zevkini yaşayın (ben gibi :D) derim tabi sanal filo olayıda çok güzel tabi orda HAWX gibi arcade oyunlarla uçmuyosunuz OpenFalcon 5 gibi Falcon 4 gibi similatörlerle uçuyorsunuz 2 sinide yaşayın derim

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Oyun Splinter Cell Serisi Değilmi Ya Yeni Olması Lazm

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
bu oyunu oynadım baya ilerlerdim ama format attım bilgisayara gitti caaanım oyun. Neyse tekrar kuralım :)

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
anlaşılan kimse oyunları takip etmiyor
bu oyun çıkalı aylar oldu

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Önce G kuvvetini göz önünde bulundurun kondisyon yapın sonra jet savaş uçağını deneyin.

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Daha önce Microsoft Flight Simulator oynamıştım, fakat çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Birde buna bakalım, teşekkürler...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arşivimde var ama kurduğumda pc çalıştıracak mi onu bilmiyorum:)

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş Logitech Attack 3 joystick ile uyumluluğu nedir bilen var mı ?

Yani oyunu bu joystickle rahat oynaya bilirmiyim ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oyun çıkalı yıl olacak neredeyse grafikler güzel ama şehir tasarımlarını fazla beğenmemiştim sonra bir bölümde takılmıştım 1 hafta geçmeye uğraşmıştım hiçbirşey okumadan izlemeden(walktrough izlemeden)kırmızı bir alan vardı orayı geçince füzelerle vuruluyordun birşeyi mi koruyordun ne galiba tam hatırlamıyorum işte ondan sonra sinirlendim setup dosyasıyla beraber oyunu da sildim bir daha da yüklemedim 7 gbtı bekleyip indirmiştim ama daha sırada dirt 2 the saboteur assasins creed 2 çok oyun durdurdum hepsini inmeyi bekliyorlar 1 mbitle indirmiştim gerçekten güzel oyun he bu arada bir hareketle mesela peşinde uçak varken ters takla atıp sen uçağın arkasına geçiyordun o hareketi iyi yapıyordum gerçekten peşimde savaş uçağı vardı bir geri tuşuna birde başka bir tuşa daha basmıştım uçak geri takla attı düşmanın arkasına ben geçtim yer değiştirdik vurdum onu zaten bu hareketi bir bölümde gösteriyorlar eğitim olarak neyse uzun sürecek şimdi konuşmam en iyisi susayım ama gerçekten güzel oyun uçak oyunu arıyorsanız çok güzel bir oyun savaş gemileri, tanklar, jetler,helikopterler vuruyorsunuz en iyi uçak oyunu diyebilirim e tabi falconlar falan birde loxcon mu ne tam hatırlayamadım demosunu oynamıştım öyle bir simülasyon vardı gerçekçiydi ama demoydu 2 bölümü defalarca oynayınca insan zevk almamaya başlıyor.Yani kesinlikle denemeniz gereken bir oyun TOM CLANCY'S HAWX.

Not:Merak etmeyin millet oyun en yüksek ayarda benim sistemde kasmadan çalıştı.

Benim sistem:
Athlon 64 3200
8500 GT
1 GB RAM.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tom clayns hawx pc platformundaki en gelişmiş oyunlardan birisi. çıkalı bir yıla yaklaşıyor. ben 2 kez bitirdim. daha evvelki similasyon savaş oyunlarının aksine, karadaki araçlar, hedefler oldukça detaylı. uçaklardaki teknolojilerde insanı oynarken keyifli dakikalar yaşatıyor. ayrıca oldukça geniş bir uçak yelpazesi var. oynamayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Oyun çıkalı yıl olacak neredeyse grafikler güzel ama şehir tasarımlarını fazla beğenmemiştim sonra bir bölümde takılmıştım 1 hafta geçmeye uğraşmıştım hiçbirşey okumadan izlemeden(walktrough izlemeden)kırmızı bir alan vardı orayı geçince füzelerle vuruluyordun birşeyi mi koruyordun ne galiba tam hatırlamıyorum işte ondan sonra sinirlendim setup dosyasıyla beraber oyunu da sildim bir daha da yüklemedim 7 gbtı bekleyip indirmiştim ama daha sırada dirt 2 the saboteur assasins creed 2 çok oyun durdurdum hepsini inmeyi bekliyorlar 1 mbitle indirmiştim gerçekten güzel oyun he bu arada bir hareketle mesela peşinde uçak varken ters takla atıp sen uçağın arkasına geçiyordun o hareketi iyi yapıyordum gerçekten peşimde savaş uçağı vardı bir geri tuşuna birde başka bir tuşa daha basmıştım uçak geri takla attı düşmanın arkasına ben geçtim yer değiştirdik vurdum onu zaten bu hareketi bir bölümde gösteriyorlar eğitim olarak neyse uzun sürecek şimdi konuşmam en iyisi susayım ama gerçekten güzel oyun uçak oyunu arıyorsanız çok güzel bir oyun savaş gemileri, tanklar, jetler,helikopterler vuruyorsunuz en iyi uçak oyunu diyebilirim e tabi falconlar falan birde loxcon mu ne tam hatırlayamadım demosunu oynamıştım öyle bir simülasyon vardı gerçekçiydi ama demoydu 2 bölümü defalarca oynayınca insan zevk almamaya başlıyor.Yani kesinlikle denemeniz gereken bir oyun TOM CLANCY'S HAWX.

Not:Merak etmeyin millet oyun en yüksek ayarda benim sistemde kasmadan çalıştı.

Benim sistem:
Athlon 64 3200
8500 GT
1 GB RAM.

oyunu oynamak için biraz ingilizce bilmek gerekiyor. sizin kırmızı yer dediğiniz radarlarla korunan bir bölgeden geçmeniz gerekiyor. öncelikle 3 adet erken uyarı sistemini havaya uçurmanız gerekiyor. ekranın üst orta kısmında bu sistemleri bulmak için wifi sinyal simgesine benzer bir simge çıkıyor. ayrıntılar yüksekten uçarken çok belirgin değil ama düşük irtifada düşük hızda uçarsan daha detaylı görülebiliyor.