Pil sorunu

HasanOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir blackberry'e baska bir blackberry pili uyumlu olabiliyor mu? mesela blackberry 9360'ın pil ömrü cok kısa yarım gün falan anca dayanıyormus diye duydum baska bir pil takarak bu sorunu giderebilirmiyiz? cevaplarınız için herkese şimdiden teşekkürler:)

Brok3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En Sağlıklısı Gidersin Turkcell TIM'lerden Orjinal Yedek Batarya Alırsın En Azından Telefonunun Ömrü Uzun Olur.Bende 9300 Kullanıyorum 3G Yi kapayınca 1.5 Gün Dayanıyor.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
benimki iyi o zaman ya :) curve 8520 kullanıyorum 4 günden az gittiği hiç olmadı :)

Brok3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimki iyi o zaman ya :) curve 8520 kullanıyorum 4 günden az gittiği hiç olmadı :)
Benim Malasef Elimden Düşmüyor Telefon BBM+Whatsapp+Twitter+Facebook+SMS Bunları Aynanda Kullanmama Rağmen İyi Dayanıyor.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
akıl var mantık var iyi olmasa adam niye söylesin ki :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
espri yaptım o anladı sen anlamadın artı bide eleştiriyon :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım sana bir tavsiyem var, eğer blackberry batarya alacaksan sakın diyim sana turkcell yetkili servislerden alma, mesela ben telefoncuyum. Çarprazımda turkcell yetkili servisi var.
müşterilerim geldiğinde herhangi original bir batarya'yı benden istediginde veriyorum fiyatı, orjinal bataryanın en fazla fiyatını ticaretini yapan adamlar 40-45 tl arası bir fiyata satar, normalde bataryanın bize gelişi 25 tl ama tabi dükkkanın elektirigi var kirası var kazanmak icin ama, türkcell yetkili servisler ucuyoruz, nokia 6300 blc-4 bataryayı 50- 60 tl fiyat cekiyorlar halbuki biz 35 tl deyince kavga ediyorlar, sana tavsiyem telefon ticareti yapan adamdan almak istemiyorsan eminönü dogubank. istanbuldaysan tabi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim blackberry 9700 bold aldım takas yolu ile batarya durumuna gelirsek ben app worldu acamıyordum bis yaptım açtım telefon elımden dusmuyor klavyesını begendım ıcın hep mesaj çekıyorum işte internete giriyorum ve artı olarak app world e de gırmeye basladım teleonumda genel olarak hergün bu durumda yanı sms+ınternet+app world+ bırkac uygulama(facebook-whatsapp gibi) ve buna yana telefonumda 3g açık bırde wifiye bağlı :D akşama telefonun şarjı %75 falan oluyor hadı bılemedım en kötü %60 şarja koyuyorum en fazla 30dk-1saatte doluyor sorun olmuyor -yardım edebildiysem ne mutlu bana- :)