PHP ile yönetici paneli yapımı

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
oscarerkekkuaforu.site diye bir sayfa hazırladım. Bu sitenin dinamik olması için yönetici paneli yapmam lazım ama bir türlü kafamda anlayamadığım için yapamıyorum. Panelde ana sayfa, hakkımızda, servisler, galeri ve randevu al kısmını panel üzerinden kontrol etmek istiyorum ve gelen randevuların buraya düşmesini de istiyorum.
Nasıl yapabilirim?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Yönetici Paneli Olan Bir Wordpress Tema İle Yapabilirsiniz.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Wordpress yada drupalı deneyin. Milyonların takip edeceği bir site yapmıyorsanız bu tür şeyler için sıfırdan bütün siteyi kodlamak gereksiz.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yönetici paneli olması için veritabanı kullanmanız lazım. Sayfanızdaki içerikler direkt sayfanızda olmayacak. Bir veritabanı olacak. Siz içerikleri yönetici paneli vasıtasıyla o veritabanına kaydedeceksiniz. Ve sayfanızda da içerikleri o veritabanından çekeceksiniz.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
içerik yönetim sistemlerini hoca kabul etmiyor
Randevular için trello diye bir şey var, API'sını kullanarak yapabilirsiniz. Ayarları değiştirmek için ayrıca trello'yu kullanabilirsiniz, çünkü güzel bir API'si var kendi yaptığım oyunda banları kontrol etmek için kullanıyorum.

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yönetici paneli olması için veritabanı kullanmanız lazım. Sayfanızdaki içerikler direk sayfanızda olmayacak. Bir veritabanı olacak. Siz içerikleri yönetici paneli vasıtasıyla o veritabanına kaydedeceksiniz. Ve sayfanızda da içerikleri o veritabanından çekeceksiniz.
Evet biliyorum veri tabanı hazır. Benim eksik olduğum kısım Yönetici panelinden her sayfayı nasıl bağlayacam ve gelen randevuları nasıl görecem. Kısaca panel ara yüzüm yok ve dediğim kısımlar..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Randevular için trello diye bir şey var, API'sını kullanarak yapabilirsiniz. Ayarları değiştirmek için ayrıca trello'yu kullanabilirsiniz, çünkü güzel bir API'si var kendi yaptığım oyunda banları kontrol etmek için kullanıyorum.
Randevu için sitem de form ara yüzü hazır. Sadece arka kısımda Müşteri randevu al dediğin de panele düşmesini nasıl sağlarım ve bir de diğer sayfaları panelde kontrol etmek var işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oscarerkekkuaforu.site Proje için yaptığım site bu

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gelen randevuları görmek için bi kullanıcı formu oluşturmalısınız. Kullanıcı bu form vasıtasıyla sizden randevu alacak. Kullanıcı formundan alınan veriler veritabanına kaydedilecek. Sizde yönetim panelinde bu veritabanına kaydedilen verileri çekerek randevuları görebilirsiniz.

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gelen randevuları görmek için bi kullanıcı formu oluşturmalısınız. Kullanıcı bu form vasıtasıyla sizden randevu alacak. Kullanıcı formundan alınan veriler veritabanına kaydedilecek. Sizde yönetim panelinde bu veritabanına kaydedilen verileri çekerek randevuları görebilirsiniz.
Ben biraz daha uğraştıktan sonra discord kullanıyorsanız eğer gereken yerlerde yardımcı olabilir misiniz?
Bu hafta uğraşacağım dediğinizi yapmaya çalışacağım

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben biraz daha uğraştıktan sonra discord kullanıyorsanız eğer gereken yerlerde yardımcı olabilir misiniz?
Bu hafta uğraşacağım dediğinizi yapmaya çalışacağım
Programlamayla lise yıllarında hobi olarak ilgilendim. Üniversitede de birkaç programlama dersi aldım. Olayın algoritmasını kafanızda canlandırmaya çalışıyorum. Onun dışında kodlama konusunda size yardımcı olacak dil bilgisi benim hafızadan gideli çok oldu :)