Photoshopta iyi olanlar

kongo99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl öğrendiniz? deneme yanılma mı ders kitapları mı(pdf) yoksa videolar mı?
tavsiyeleriniz neler?

bir de son olarak normal paintten yapabileceğim bir yuvarlak daireyi bile nerden yapacağımı bulamadım ya seçiyorum ama kenarlarını nasıl doldurcam ( ağır bilgisizim)

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Elinde internet gibi sonsuz bir kütüphane var ve nerden öğrendiniz diyorsun :)

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kısa eğitim videoları güzel oluyo küçük küçük öğreniyosun ama
uzun uzun videolar izlersen sıkılma gibi bir durum olabilir eğer çok sevmiyorsan :)

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar doğumgünümü kutlamışlardı. Birsürü resim çekildik birlikte. Eve gelince şu fotoğrafları facebookta paylaşayım dedim. bi baktım tüm resimlerde elimde sigara var. Aile falan biliyo sigara içtiğimi ama öyle bi resmimi babamın, annemin görmesini istemediğimden silmem gerekiyodu. Yükledim photoshopu netten araştırarak sigaraları sildim. Bazı fotoğrafları kırptım falan, sonra paylaştım. Zorunluluktan doğdu yani olay. Eğer gerçekten yapmak istediğin birşey varsa ve bunu en iyi photoshopla yapabileceksen netten eğitimlerine bakarak yapabilirsin. Önce kendine ben şunu yapmak istiyorum de. Sonrada netten nasıl yapıldığına bakıp başla. Az çok bişeyler öğrendiğinde merakın oluşursa daha iyi öğrenirsin zaten. Kolay gelsin.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YouTube'da kisa egitim videosu vardi bi sayfada. Ben de 1 hafta once basladim CS6 surumuydu sanirim. Kullanmasi zevkli fakat yorucu. Afis hazirlamistim. Kisa videolar izleyerek daha kolay ogrenirsiniz..

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir video ve merakla bir iki denemede ogrendim ha kendimi gelistirmek icin videolardan yararlandim gorsel daha iyi oluyor:D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ne kadar ders ne kadar teknik izlersen uygularsan o kadar çok öğrenirsin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Açıkca söylemek gerekirse bu dersle onla bunla olacak iş değil ilgi meselesi. Ben çok nadir ders işlemişimdir geri kalan kısmını çoğunu kurcalayarak kısayolları deneyerek buldum artı olarak bunları yaparken zevk aldım hiç sıkılmadım. Eğer bir yerde çalışmak için veya zorunlu olduğun için öğrenmen gerekiyorsa işin zor dersleri izleyeceksin uygulayacaksın kısayolları aklında tutacaksın vs vs vs ama ilgi duyuyorsan bir yerden başla zamanla göreceksin ne kadar yol katettiğini ve ilk çalışmalarına bakıp güleceksin tıpkı benim gibi :) Sev ve yap.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] da bana katılacaktır :) eğer öğrenmek istiyorsam ve arabalara da ilgin varsa sanal modifiye yap ;) herşey zamanla tabii biraz sabır gerekli olan :) google a sanal modifiye dersleri diye yaz videolu resimli bir çok ders bulursun deneye deneye gördüğünü yapmaya çalışarqk bu iş olur ;)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Photoshop'ta ne yapmak istiyorsun ?
Kendi çapımda bir şeyler yapayım diyorsan,internet ortamı senin için yeterli olur.
Profesyonel olmak istiyorum,kariyerime bu alanda devam edeceğim diyorsan,Kursa yada iyi bilen birinden öğrenmeni öneririm.
Merdiven altı işler yapmak sana bir şey kazandırmaz.Kimse de seni dinlemez,tanımaz,iplemez.
Yapmak istediklerin tam olarak neler ?
Sadece Photoshop öğrenmen de yeterli olmayabilir.Çizim teknikleri vesaire öğrenmen de gerekebilir.
İyi bilgilendirici bir mesaj at sana yardımcı olayım.Gerekirse kurslara yönlendireyim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@samilcan da bana katılacaktır :) eğer öğrenmek istiyorsam ve arabalara da ilgin varsa sanal modifiye yap ;) herşey zamanla tabii biraz sabır gerekli olan :) google a sanal modifiye dersleri diye yaz videolu resimli bir çok ders bulursun deneye deneye gördüğünü yapmaya çalışarqk bu iş olur ;)

Evet katılıyorum şöyle ki benim bu seviyeye gelmeme sanal modifiye vesile olmuştur çünkü sanal modifiye denen şey arabaya jant takayım olayı değildir her bir şeyi öğretiyor insana araçları kullanmayı ortam atmosferi ambiyansı renkler ışıklar kesme biçme doku aktarma vs vs vs :)

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
İnternette ufak dersler bulabilirsin her önüne gelen ders anlatıor ama ufak bir başlangıç olabilir onun dışında internetten ders istiyoran vidonu var mesale indirimli fiyatlarıyla üe olabilir tüm dersleri alabilirsin kurs şeklinde istiyorsan benim gittiğim kariyerist var istanbulda şubeleri gayet iyidir...

şunada bakabilirsin yakınım gidiyordu ve çok memnun =http://kariyermimari.com/Bireysel/Egitimler/Grafik-Tasarim-Kursu?gclid=CMa-8ODM6LcCFYJb3godH1MAIg istediğini seç...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kariyerist Academy 10 numara eğitim alırsın. Kariyeriste git.:dirol:

ysargin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http: raylowestudios.zenfolio.com 37751 adresindeki fotoğrafları sağ clik yapıp kaydedemiyorum resimlerimi bastıracağım ama
resimlerin üzerinde amblemlerinide koymuşlar resimlerden birinden amblemlerini kaldırıp örneği emailime gönderip tekliflerinizi bekliyorum saygılarımla

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http: raylowestudios.zenfolio.com 37751 adresindeki fotoğrafları sağ clik yapıp kaydedemiyorum resimlerimi bastıracağım ama
resimlerin üzerinde amblemlerinide koymuşlar resimlerden birinden amblemlerini kaldırıp örneği emailime gönderip tekliflerinizi bekliyorum saygılarımla