Merhaba arkadaşlar Pes 2013'de şöyle bir durumla karşı karşıyayım Versiyon 6.0 Patch 1.04 yüklüyorum hiç bir sorun olmadan çalışıyor ondan sonrada 29 Ağustos güncel kadrolar yaması ekliyorum belgelerimden konaminin içine ama şöyle bir sorun oluşuyor oyunu açtığımda Patch 1.04 sürekli tekrar yükleniyor ve bu veriler üzerine yazılsın mı yada yazılmasın mı diye soruyor yazılsın desemde durum aynı yazılmasın desemde bütün statlar formalar falan herşey geliyor türksel süper lig bile geliyor ama transferlerin hiç biri olmuyor. Bide bunu şu şekilde denedim sadece yamayı yaptım versiyon ve patch ilk haline getirdim yani güncellemedim bu şekilde hiç bir sorun yok ama pesi güncelleyince olmuyor transferler gelmiyor hiç bir takıma lütfen yardım edin yapamıyorum bir türlü hem güncel olmasını hemde transferlerin gelmesini istiyorum ama yapamdım bir türlü.
Bir de şöyle bir şey gözlemledim bu OPTIN.bin diye bir dosya var bu dosyanın üstüne yamanın üstündeki dosya gelince her şeyi baştan alıyor ve tekrar yeni baştan ayarları yapıyorum ve kramponlar falan geliyor veri üstüne yazılsınmı yazılmasınmı diye soruyor yine evet yada hayır diyorum transferler dışında her şey geliyor lütfen yardım edin.
Bir de şöyle bir şey gözlemledim bu OPTIN.bin diye bir dosya var bu dosyanın üstüne yamanın üstündeki dosya gelince her şeyi baştan alıyor ve tekrar yeni baştan ayarları yapıyorum ve kramponlar falan geliyor veri üstüne yazılsınmı yazılmasınmı diye soruyor yine evet yada hayır diyorum transferler dışında her şey geliyor lütfen yardım edin.