• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pes 2014 Patch 1.01 Çıktı! Hemen İndir!

Oyunun piyasaya çıkmasından 2-3 gün sonra güncelleme gelmesi ne kadar gayri ciddi iş yaptıklarını gösteriyor.

Oyunun hazırlanması bittikten 2-3 gün sonra patch yayınlamıyorlar. Bunun cd lere basımı, kutulanması, kargolanması vb. bir çok işi var. Neredeyse oyunun hazırlanmasının bitmesinden 2 ay sonra bir patch yayınlamış oluyorlar. Bu dağıtıma kadar geçen 2 ay ki sürede de patch işleriyle ilgileniyorlar zaten. Gayet normal bir şey.

Hayır.Benimde korsan. Ama patch ve dlc den sonra çıkıyor... Sen 3DM yüklü yoksa Reloadedd mı? Bende Reloadedd yüklü...

nedense pes çıktığında hep transferler bişeyler eksik çıkıyor ama fifada pek böyle bir durum görmedim, yani normal olan durum pes'teki ise fifamı anormal?

settings. de hocam düşük stabil duruyor orta yüksek yapamıyorum nedeni nedir ?
ekran kartından dolayı mı yoksa skidrow yüzünden mi ? :)

kardeşim sttings i sağ tıklatıp grafik işlemci ile çalıştır de oradan yüksek performanslıyı seç işlem tama ;)

mrblar ben bi update yükledim ama oyun şimdi hiç açılmıyor varmı çözümünü bilen şimdiden teşekkürler

arkadaslar selam . benım oyunum korsan torrentten patch 1.01 ı kurdum . istatıstık falan hepsı geldı ama soyle bı sıkıntı var . settıngs ayarlarım yamadan once en yuksekte ıdı sımdı ıse yuksege alamıyorum dıceksınızkı sag tıkla yuksek performanslı grafıgı sec ama secıyorum gene olmuyor pc ayarlarından da yaptım gene olmadı napıcam kafayı yedım

bendede şöyle bir sorun var arkadaşlar patchı yüklüyorum son diyorum tekrar crack yapmamı istiyor yapıyorum oyuna giriyorum hiç bir değişiklik olmuyo bunun nedeni nedir?