PES 2010 ilk bug

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALMİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
PES 2010 ilk bugumu aldım fazla söze gerek yok:D
Untitled1.png
Untitled.png

Untitled2.png

Sırası yanlış oldu ama kusra bakmayın 2.resim 1,1.resim 2 olacak

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ahh ahhh .. Sen sadece bunu mu gördün göre göre ? Koskoca güzelim oyunda daha ne görülcek şeyler var onlara dikkat et biraz..

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben her zaman bir şeyin hatasını bulmak için çalışırım:DBunda büyük hata olmaz demekki gol olsa olmadı diyecek çizgiyi bariz bir şekilde geçmiş ama:D

ali1ali2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende frikik olduğu esnada adam kaybolmuştu.Farklı bi zamandada gol sevinci sırasında oyuncunun kolu takım arkadaşının içnde geçmişti.İkinci önemli olmayabilir ama ilkinde tam bir hayal kırıklığına uğradım

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Siz buna dua edin.
Ben hatırlıyom fifa06'da yan ağlardan gol attıydım:D

sat-bere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşalar benim nokia 3120 clasik tel. var pess 2009 yüklemek isitiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Reaksiyon puanı
2,148
resimleri jpeg yapsan be kardeşim dolana kadar bi hal oluyoruz bide çözünürlükleri çok yüksek durdurdum valla bakmadım resimlere

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
ALMİ nickini görünce aklıma Facebook - Sex geldi tereddütle açtım konuyu :D

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D ben çok nadiren karşılaşıyorum ama onlarda ufak tefek hatalar
Unutamadığım iki hata var:
1- Fifa 2002 Dünya kupası, arkadaşla kollarda oynuyoruz. Top dışarı çıktı, kaleci vuracak ki benim kaleci hariç tüm takım sahayı terk etti. Arkadaş kendi kalesinin dibinden süre süre geldi, benim takım hala yok. Radar dışında gözüküyor. Arkadaş gol atamayınca aut kullanacakken bir baktım, benim adamlar rakip kalenin arkasından topluca görev alanına dönüyor.
2- Arkadaşla ps2 oynuyoruz. Hani halı saha maçında topu yan duvara ver kaç yaparsın da taç olmaz ya, aynı onun gibi oldu. Ben topa vurdum, reklam panolarına çarpıp bana geri geldi ve maç devam etti. :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
1- Fifa 2002 Dünya kupası, arkadaşla kollarda oynuyoruz. Top dışarı çıktı, kaleci vuracak ki benim kaleci hariç tüm takım sahayı terk etti. Arkadaş kendi kalesinin dibinden süre süre geldi, benim takım hala yok. Radar dışında gözüküyor. Arkadaş gol atamayınca aut kullanacakken bir baktım, benim adamlar rakip kalenin arkasından topluca görev alanına dönüyor.

Aynısı 2009 Fifa'da da var. Kaleci topa vursun diye tuşa basıyorsun 2-3 saniye sonra vuruyor. Sonra kalenin arkasından rakip takım oyuncuları koşmaya başlıyor. :mrgreen:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Konami bugunu çıkarsa da bilgisayarda futbol deyince akla pes gelir.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya arkadaşlar ben bu pes 2010'dan hiçbirşey anlamadım. ya maç öncesi hakemleri satın alabiliyoruz galiba.geçen oynadığım bi kupa finalinde oyuncu kalecimle baş başa kalecim ayağına hareketlendiği sırada arada fark olmasın rağmen hakem penaltı verdi ve kalecimi oyundan attı..acayip sinirlendim ağır çekimde izledim kalecimin en ufak bir teması bile yok oyuncu kendini yere bırakıyor. çok şaşırdım acayip sinirlendim:(:(:(:():):):

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
son resimde bi bug yok gibi bence, futboldan daha iyi anlayan arkadaşlar açıklama yapabilir ama bence orda sanki pasif ofsayt var ve hakemin bayrak kaldırması gerekmiyor. yanlış mı düşünüyorum??

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence Burada Bug'dan Ziyade Torrres'in Bileğine Bak Hangi Oyunda Var Bu Grafik ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ahh ahhh .. Sen sadece bunu mu gördün göre göre ? Koskoca güzelim oyunda daha ne görülcek şeyler var onlara dikkat et biraz..

Senide Görelim :)
Bende frikik olduğu esnada adam kaybolmuştu.Farklı bi zamandada gol sevinci sırasında oyuncunun kolu takım arkadaşının içnde geçmişti.İkinci önemli olmayabilir ama ilkinde tam bir hayal kırıklığına uğradım
O Bug Değil Arkadaşım Senin Ekran Kartın Tek Ayağı Çukurda Yaşıyor Demekki :)

ya arkadaşalar benim nokia 3120 clasik tel. var pess 2009 yüklemek isitiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Nası Yani ?? :)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gercek hayattaki hakemler görmuyorda SANALDAKİ OYUNU BU KADAR İNCELEMEYE NE GEREK VAR OYUN OLDUGUNU BİLE BİLE

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
PES 2008 de bende de oldu. Hatta aynısı diyebilirim. Sonuç gol olunca insan hazmedemiyor tabi :) Hadi bilgisayar oyunu olmasa hakem göremedi diyeceğim. Yoksa hakemleri de mi yapay zekalı yaptılar? :)

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar acaba demodan oynuyor diye olamazmı ?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60