Ben her zaman bir şeyin hatasını bulmak için çalışırım
+1:hammer:resimleri jpeg yapsan be kardeşim dolana kadar bi hal oluyoruz bide çözünürlükleri çok yüksek durdurdum valla bakmadım resimlere
ALMİ nickini görünce aklıma Facebook - Sex geldi tereddütle açtım konuyu![]()
1- Fifa 2002 Dünya kupası, arkadaşla kollarda oynuyoruz. Top dışarı çıktı, kaleci vuracak ki benim kaleci hariç tüm takım sahayı terk etti. Arkadaş kendi kalesinin dibinden süre süre geldi, benim takım hala yok. Radar dışında gözüküyor. Arkadaş gol atamayınca aut kullanacakken bir baktım, benim adamlar rakip kalenin arkasından topluca görev alanına dönüyor.
Bence Burada Bug'dan Ziyade Torrres'in Bileğine Bak Hangi Oyunda Var Bu Grafik ?
Ahh ahhh .. Sen sadece bunu mu gördün göre göre ? Koskoca güzelim oyunda daha ne görülcek şeyler var onlara dikkat et biraz..
O Bug Değil Arkadaşım Senin Ekran Kartın Tek Ayağı Çukurda Yaşıyor DemekkiBende frikik olduğu esnada adam kaybolmuştu.Farklı bi zamandada gol sevinci sırasında oyuncunun kolu takım arkadaşının içnde geçmişti.İkinci önemli olmayabilir ama ilkinde tam bir hayal kırıklığına uğradım
ya arkadaşalar benim nokia 3120 clasik tel. var pess 2009 yüklemek isitiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar acaba demodan oynuyor diye olamazmı ?
arkadaşlar acaba demodan oynuyor diye olamazmı ?
Demo sürüm bir beta sürüm değildir özellikler kısıtlanmış sürümdür.bu kadar adam yorum yazmış, bi sen bi ben mi gördük demo olduğunu:laugh: