Pes 2009 Demo İndir/Download (1 GB) + Tek Link

Jacques.wm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pes_2009_logo.jpg

Tüm zamanların en iyi futbol oyunu serilerinden birisi olan Pro Evolution Soccerın 2009 versiyonu ile futbol keyfini güncel ligler ve son model görsel öğeler ile birleştireceksiniz.

Konaminin geliştirdiği oyunda önceki versiyona göre birçok yenilik ve zorluklar mevcut. Konami Avrupa Şampiyona Kupasının aksine artık bu oyunda orjinal olarak Uefa Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşayabilirsiniz.

Oyunun demo versiyonunda 5 dakikalık çoklu oyuncu destekli maç oynama imkanı bulunmaktadır. Maç yapılabilecek takımlar ise Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona ve Avrupanın iki büyük milli takımı olan İtalya ve Fransadır.

Tüm dünyada milyonlarca futbol severin oyun konsollarında ve bilgisayarlarında oynadıkları PES ile artık maç heyecanı TVden sanal ortama taşınacak.

Bilgisayarın yapay zekasının daha da geliştiği bu oyunda, şut çekmek ve pas atmak artık hiç kolay değil.

PES 2009 demo ayrıca yeni bir oyun olan Become a Legend?ın video görüntülerini de barındırıyor. Bu yeni oyunda 17 yaşındaki bir futbolcunun gelişim basamaklarını oynayabileceksiniz. Ancak PESten ayrı bir oyun olduğunu belirtmek gerekiyor.

Önemli! Oyunun indirme adresleri çoğu zaman çalışmayabiliyor. Çünkü birçok kişi aynı anda bu adreslere yükleniyor. Bu sebeple sabırlı olmanızda yarar var.

En Düşük Sistem Gereksinimleri:

Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium 4 1.4 GHz
1 GB RAM
6 GB sabit disk alanı
GeForce FX veya Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 ve 128 MB VRAM.
800 x 600 çözünürlük ayarı

İndirmek İçin : TIKLA

not: legal bir paylaşımdır..içiniz rahat olsun ındırebılrsınız :)

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
hiç gerek yoktu. 17 gün sonra PES 2010 demo çıkıyor. ama yine de sağol :D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pesi bırak 2 gün sonra FIFA 10 un demosu geliyor ulan çok sağlam oyun yapmışlar ya resmen xbox ve ps3 kesinlikle fifa zaten e biiziim gibi pc ciler ise pes fifa ikisine yüklicek beyenmediğini silicek ben öle yaptım 2009 da pesi daha çok sevdim ve fıfa sildim ama bu yıl pesi silmek istiyorum inş fifa pesi geçerde rahat rahat silerim pesi :D

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pesi bırak 2 gün sonra FIFA 10 un demosu geliyor ulan çok sağlam oyun yapmışlar ya resmen xbox ve ps3 kesinlikle fifa zaten e biiziim gibi pc ciler ise pes fifa ikisine yüklicek beyenmediğini silicek ben öle yaptım 2009 da pesi daha çok sevdim ve fıfa sildim ama bu yıl pesi silmek istiyorum inş fifa pesi geçerde rahat rahat silerim pesi :D

Arkadaşım sakın yanlış anlamayasın ama Türkçemizi biraz daha düzgün kullanmamız gerekmezmi.

Saygılar.

Jacques.wm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)

Bende bilgisayarımın bu oyunları kaldıracağını pek düşünmüyorum.. bana winning eleven 8 yetiyor canım oyun istedimi.. başka oyun da yuklemem bilgisayarıma zaten :)

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3 gün sonra da FİFA10 Demo geliyor.. Bu iki oyun arasında ayrımgayrım yapmıyorum :D

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
2010 demosu çıkacakken 2009 demosu ilginç yani