SerhatXG
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Beyler pc'mi oyun serverına çevirmek istiyorum ne yapmalıyım? Her gün giriyorum her zaman cevap verebilirsiniz.
Bulut teknolojiyle yapılabilir veya işletim sistemini ms server olarak değiştirmelisin ama oyun için gerekli olanlar sadece bu değil
Bigisayarın server kullanımına uygunmu? Windows server yönetimini biliyormusun? İnternetin server görevi görecek kadar hızlımı? Elektrik kesilince ne yapacaksın? Dükkanı kapatacakmısın?Bana bir server yeter fazlasına gerek yok çünkü yapacağım dediğim zaman insanlar dalga geçmekten başka bir şey yapmıyor.(okuyup beni küçük gördüğünüz için hiçbir şey yazmiyorsunuz anlayabiliyorum bu kadarını.)
Bigisayarın server kullanımına uygunmu? Windows server yönetimini biliyormusun? İnternetin server görevi görecek kadar hızlımı? Elektrik kesilince ne yapacaksın? Dükkanı kapatacakmısın?
Ayrıca bildiğim kadarıyla server ve desktop makineleri tamamen farklı makineler.4 Gb ramle 10 kisilik sunucu açamazsın ayrıca makina bulsan bile ev interneti yetmez ona.
O makinaların farklı olduğunu biliyorum arkadaşa internet konusunda fikrimi söyledim.Ayrıca bildiğim kadarıyla server ve desktop makineleri tamamen farklı makineler.
Misal bu amazon'da popüler bir model. En bilgisayarı ile kıyaslayın, sizce aynı şeyler mi ?
Arkadaşım boş laf yapmıyoruz fikrimizi söylüyoruz. Server kurma ciddi bir iştir çok basit bir şey için kullansan bile iyi bir makina güçlü bir internet lazım.Bos laf yapmayın konuyu kapatın ben ortamımı buldum
Terslemeyeyim diyorum ama fazla ileri gittin. Madem edilen yardımı beğenmiyorsun ya da yapamayacağının söylenmesini kaldıramıyorsun konuyu açma. Burada yapabilir miyim dedin, elindeki ile yapamazsın dediler. Bir iki kişi sana laf soktu, yada sen fesatlık yapıp alındın diye herkese ataralanmaya hakkın yok, burada sana yardım etmek için, fikir vermek için yazan da var.Bos laf yapmayın konuyu kapatın ben ortamımı buldum
Güzel hayaller Evdeki adsl ile mi yapacaksın bunu?
Bana bir server yeter fazlasına gerek yok çünkü yapacağım dediğim zaman insanlar dalga geçmekten başka bir şey yapmıyor.(okuyup beni küçük gördüğünüz için hiçbir şey yazmiyorsunuz anlayabiliyorum bu kadarını.)
Bigisayarın server kullanımına uygunmu? Windows server yönetimini biliyormusun? İnternetin server görevi görecek kadar hızlımı? Elektrik kesilince ne yapacaksın? Dükkanı kapatacakmısın?
Abicim konuyu kapatabilir misin lütfen ben kendi işimi her zaman kendim hallettim yine hallederim sıkıntı olmaz zaten yardım isteyende hata. Hatta mümkünse benim hesabımı silin artık burada olmak istemiyorum.
Sen boz ağzını...Kill me. Ya arkadaş gidin birine söyleyin su konuyu kapatsın yoksa ağzımı bozucam
evdelinuxsunucu.com burada biraz bilgi var kullanmadıgın bir pc varsa bide fiber internetin vaarsa yapabilirsinBeyler pc'mi oyun serverına çevirmek istiyorum ne yapmalıyım? Her gün giriyorum her zaman cevap verebilirsiniz.