Bahsettiğim 2.si gibi bir şey.Selam,
İki yolu var tabi kasa kullanıyorsan. Bunlardan bir tanesi pci olarak anakarta monte edilir.
TP-LINK TL-WN781ND 150 Mbps N Kablosuz 2dBi Değiştirilebilir Fiyatı
TP-LINK TL-WN781ND 150 Mbps N Kablosuz 2dBi Değiştirilebilir en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Diğer yol ise usb slotlarında kullanılabilirdir. Laptoplarda da kasalarda olduğu gibi kullanılabilir.
Tenda U1 WiFi-N 300Mbps 3.dBi Antenli USB Adaptör Fiyatı
Tenda U1 WiFi-N 300Mbps 3.dBi Antenli USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Biliyorum sıkıntı yok ?Bilgisayarlarda WiFi kullanmak demek genellikle yavaş bi İnternet demek eğer online oyunlar oynuyorsan ping/ms sorunu yaşayabilirsin
Bilginize
Yani günde çok fazla işim olmayacak cihazla zaten ihtiyacım olan bikaç oda uzaktan 35 mbpsyi 15 mbps olarak yansıtması bile yeterli.Bu güne kadar hep antenli kuntenli büyük cihazlar taktığımız için bu tarz bir alıcı varsa bile güven vermedi şahsen. Ufacık birşey 150'lik demişler ama ne bileyim
Ben sana ihtiyacın olan şeyin linkini attım, gerisi sende artık. Bende alacaksan 300lük al, 150 kesmez.