Pcyi modeme kablosuz bağlama aparatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Aparatın adını bilmiyorum ancak pcmde bir dönem kullanmıştım. Pcmde wifi yok, wifiye bağlamak için bir aparat vardı adını unuttum. Uygun fiyatlı bir tane almam lazım önerilerinizi bekliyorum.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Selam,

İki yolu var tabi kasa kullanıyorsan. Bunlardan bir tanesi pci olarak anakarta monte edilir.

Diğer yol ise usb slotlarında kullanılabilirdir. Laptoplarda da kasalarda olduğu gibi kullanılabilir.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Wi-Fi adaptörü dediğiniz şey. TP-LINK marka kullanmıştım, sorun çıkartmadı. Güzel bir markadır, öneririm.

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Bilgisayarlarda WiFi kullanmak demek genellikle yavaş bi İnternet demek eğer online oyunlar oynuyorsan ping/ms sorunu yaşayabilirsin
Bilginize

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Selam,

İki yolu var tabi kasa kullanıyorsan. Bunlardan bir tanesi pci olarak anakarta monte edilir.

Diğer yol ise usb slotlarında kullanılabilirdir. Laptoplarda da kasalarda olduğu gibi kullanılabilir.

Bahsettiğim 2.si gibi bir şey.
Tp-Link Tl-Wn725N 150 Mbps N Kablosuz Soft Ap Destekli Nano Usb Adaptör 210080412 | Trendyol böyle bir ürün buldum, bu nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarlarda WiFi kullanmak demek genellikle yavaş bi İnternet demek eğer online oyunlar oynuyorsan ping/ms sorunu yaşayabilirsin
Bilginize
Biliyorum sıkıntı yok ?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bu güne kadar hep antenli kuntenli büyük cihazlar taktığımız için bu tarz bir alıcı varsa bile güven vermedi şahsen. Ufacık birşey 150'lik demişler ama ne bileyim :)

Ben sana ihtiyacın olan şeyin linkini attım, gerisi sende artık. Bende alacaksan 300lük al, 150 kesmez.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bu güne kadar hep antenli kuntenli büyük cihazlar taktığımız için bu tarz bir alıcı varsa bile güven vermedi şahsen. Ufacık birşey 150'lik demişler ama ne bileyim :)

Ben sana ihtiyacın olan şeyin linkini attım, gerisi sende artık. Bende alacaksan 300lük al, 150 kesmez.
Yani günde çok fazla işim olmayacak cihazla zaten ihtiyacım olan bikaç oda uzaktan 35 mbpsyi 15 mbps olarak yansıtması bile yeterli.