PC'im Kasmaya Başladı

Miniflix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım 2 ay önce sorunsuz sorunsuz çalıyordu. LGS'ye çalıştığım için çok da girmiyordum ama birkaç kere donma yaşadım.
Ama sıkıntı olacağını düşünmemiştim neyse sonra bu kasmalar arttı. Bende hardikste yer kalmadığı için olduğunun düşündüm.
Biraz yer açtım düzeldi gibi oldu ama sonra baya arttı. Virüs vardır diye sistemi geri yükledim tarama yaptım ama ufak birkaç şey
dışında bir şey çıkmadı. Sonra sistem geri yüklenirken hata verdi otomatik onarım hatası aldım sonra oradan da bir daha sistemi geri yükledim.
Kasmalar devam etti. Hala devam ediyor arasıra çok arasıra az. Lütfen yardımcı olun.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Isı değerlerinizi kontrol edin, CCleaner ile gereksiz verileri temizleyin, başlata "%temp%" yazıp içerisindeki tüm dosyaları seçerek ShiftDelete yapın, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /r /f /x komutunu yazın çıkan soruya "Y" yazıp enter yapın ve bilgisayarı yeniden başlatın işlem bittikten sonra O&O Defrag ile disk birleştirme yapın, güç ayarlarına girip pil kullanımını "Yüksek Performans" moduna alın.