aslında imkansız düzeyde degil ama belki bir ihtimal olur C:\Program Files\ da istedigin oyunu klasörünü dvd ye at sonra regedit ten HKEY_Local Machine sekmesinden oyunun regedit kaydını dısarıya cıkart sonra gizli dosyaları göster C:\Documents and Settings\[kullanıcı adı]\Local Settings\ den oyunun klasörünü dvd ye kopyala eger bunların 3.nü eksiksiz dvdye atmayı basarırsan oyun diger pclerde çalışacaktır.en son olarak reg dosyasını onun pc de çalıştırdınmı gerekli reg kaydınıda ekler.garanti veremem ama oyunun çalışması lazım
nfs most wanted ı program files klasöründen olduğu gibi kopyala istediğin bilgisayarın program files kllasörü içine yapıştır çalışıyor ne key istiyor ne de regedit ayarlarını falan... ben de Öye bir cd var... kurulum cd sinden daha kısa sürüyor kopyala yapıştır yapmak ve key falan girme derdi de olmuyoır...
Wallami?asLa böle bişi olmaz.. imkansızBill Gates gelse gene yapamaz..
asLa böle bişi olmaz.. imkansızBill Gates gelse gene yapamaz..
Neredeyse imkansız bişey istemişim
Yorumlarını yazarak paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
walla geçen yeni bi sisteme geçtim bilgisayarcı pc.nin içine oyunda atmış. oyunları kur dosyalarıyla birlikte atmış. ama oyunlar kurulmuş şekilde dosyalarda, her oyunun yanında reg. dosyası war. önce reg diyorum girdileri giriyor. sonra oyunu tıklayıp oynuyorum. format attım dün. az önce denedim yine çalışıo hiç kurma derdi yok. oyunlarıda söyliyim fifa 2008 fifa 2005 fifa 2007 Golden.Age.Of.Racing Forgotten Realm Demon Stone... vs vs.. ama nasıl yapıldığını henüz çözemedim uğraşıyorum![]()