Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bişey kafama takıldı bi arkadasım bana bilgisayarı beklemede tutmak iyi değil dedi sebebini sordum bilmiyorum dedi gerçekten böyle bir konu var mı yani beklemde tutmak pc ye zarar veriyomu evetse açıklarmısınız şimdiden saollun..
zaten windows xp kullanıyorsan denetim masasında güç yönetiminden ayaralayabilirsin istediğin gibi : sabit diskin ne zaman kapanacağı , monitörün ne zaman kapanacağı gibi... bekleme durumundayken işlemcide kendini beklemeye alır ve saat hızını otomatikman düşürür. tabi daha uzun açık bırakmayı planlıyorsan kasa içi havalandırmanında iyi olması lazım , çünkü kasa içindeki hava sirkülasyonu ne kadar iyi olursa sistem stabilitesi'de aynı derecede sağlıklı olur ve sistemini benim gibi günlerce açık yada bekleme durumunda bırakabilirsin ( ben bazen 5-6 gün çalışır durumda bırakıyorum download için )...