Pc ye birşeyler oldu

Mamodu Niyank

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar mrb.bugun itibariyle pcde birşeyler oldu virüs bulaştı gibime geliyor ama taramadan da bişey çıkmadı.google chrome a girmiyor yönetici olarak filan çalıştır diyorum 10 dk sonra giriyor ama internet olmasına rağmen sayfayı yüklemeden duruyor.gom player dan film izliyodum donuyor sürekli.masaüstünde 2 müzüik vardı media player açmıyor ikisinide.demin pc yi kapatıp açtım bi şeyler yazdı ilk defa gördüm o yazıyıda hatırlamoıyorum.şuan ınternet explorer dan yazıyom.daha önce virüs programı yoktu bugun indirdim.eseti bişey çıkmadı smart taramada.yanınada bide anti malware indirdim ondanda bişey çıkmadı pcye ne oldu virüs mü bu nasıl kurtulacam.win 8 64 bit 5 gün önce recorvery yaptım daha.tekraar yapıp o güncellemelerle uğraşmak istemiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bilgisi olan yokmu hadi çok önemli

- - - Mesaj Güncellendi - - -

++++

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Format at en kısa yol hiç uğraşma

Mamodu Niyank

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya çok b*tan bi durum bişey sorucam bu win8 lerde recorvery yapmak format oluyor dimi direk.arkadaş o format değil filan diyoda format cden atılır diyor öylemi

Suzaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vaziyetinizin ne denli kötü olduğunu göz önüne alarak format atmanızı öneriyorum. Ama yine de güvenli modda ComboFix ile taratmanız yararınıza olabilir.