Arkadaşım sil onu, zannedersem crackli kullanıyorsun sen o yuzden bişiye dokunmuyor senin nod 32.
Avira indir hem bedava, hemde affetmiyor hiç,Pc'yide kasmaz basınıda agrıtmaz.Benden sana tavsiye..
kardeş ben yok diye kıvranmıyorum.cevabı sen kendin de yazmışsın.ben sadece programın doğru dürüst çalışıp çalışmadığına emin olmak istiyorum.beni, limewire ile test et diyenlere.. birkaç şarkı hatta koskoca testere5 diye testere 1 i indirdim ama uyarı vermedi.bu nod 32 sürümü 3.0.650.0 . işin garip yanı bir de bu kendini güncelliyor mu onu da bilmiyom.virüs imza veritabanı denen yer deki numara güncellediğini gösteriyor ama ben bunun güncelleme yaptığını da görmedim.hani öyle bi ekran,pencere yok, görmedim.neyse yorumlarınız için sağolun...
:wassat:
Lime Wire nin Alayı Virüs zaten Firefox eklentisi olan DownloadHelper İle her siteden video veya mp indiriyorum FormatFactory programı ile de her dosya ya çeviriyorum olay bulime wire ile denemek istiyorsanız mp3 indirmeye çalışıp mesela 4 mb olcak bir mp3 141,268 kb gibi ifadeler görürseniz onları indirin onlar genelde virüstür
Arkadaşım sil onu, zannedersem crackli kullanıyorsun sen o yuzden bişiye dokunmuyor senin nod 32.
Avira indir hem bedava, hemde affetmiyor hiç,Pc'yide kasmaz basınıda agrıtmaz.Benden sana tavsiye..
8 ay oldu yanılmıyorsam.Güvenlik duvarım kapalı.Antivirüs kullanmıyorum.Ne virüs var ne bişey
Nerden biliyon kardeş bulaşmadığını, bulaşır ama saman altından su yürütür...
virüsler den kurtulmak için... ama ne yalan söliyim bu virüs ler yüzünden az da olsa pc den anlar birisi oldum mesela format atmayı öğrenmek zorunda kaldımregedit idi bilmem nesiydi hepsini öğrenmeme sebeb oldurlar
![]()
Virüs olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz?
Hiç şöyle bir ses duydunuz mu?
-Hey kullanıcı ! ben falanca virüs familyasından Hacı Hüsmen ağanın torunuyum
Bak yerleşyorum bu mahalleye, sonra haber vermedi deme..!
![]()
![]()
![]()
one ya bendede hiç virüs yok dio nod32 beni sürekli kandırıyo herhalde nese bende bu gunlerde kaspersky enişteyi kurayımda baksın bakalım durumaWalla dün sildim çeşit çeşit her virüsten
o da yani 2 flash diskten :wacko:
![]()
REnk ve kültür zenginliğiWalla dün sildim çeşit çeşit her virüsten
o da yani 2 flash diskten :wacko:
![]()
one ya bendede hiç virüs yok dio nod32 beni sürekli kandırıyo herhalde nese bende bu gunlerde kaspersky enişteyi kurayımda baksın bakalım duruma![]()