Pc Uyku Modundayken Ekran Fotosu Değişiyor

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
normalde ben windowsun kendi ekran fotosunu kullanıyorum uyku moduna alınca şöyle oluyor:
resim_2021-01-04_153859.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen o aşağıdakilerede dönüşüyor

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
normalde ben windowsun kendi ekran fotosunu kullanıyorum uyku moduna alınca şöyle oluyor:Ekli dosyayı görüntüle 132235

O şey android cihazlarda da var ekran koruyucu diye bisey uyku moduna aldığında yada uyku moduna geçtiğinde resimler slayt gibi akıyo ama onu senin ayarlaman lazım diye biliyorum öyle bi anda olcak bisey degil sanirım

normalde ben windowsun kendi ekran fotosunu kullanıyorum uyku moduna alınca şöyle oluyor:Ekli dosyayı görüntüle 132235

O şey android cihazlarda da var ekran koruyucu diye bisey uyku moduna aldığında yada uyku moduna geçtiğinde resimler slayt gibi akıyo ama onu senin ayarlaman lazım diye biliyorum öyle bi anda olcak bisey degil sanirım

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
diyelim yarım saat uyku modunda bıraktım sapık bişi oluyo 5 dk bıraktım bu oluyo

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arkadaşlar bazı üyelerimiz küfür veya argoyu sansürleyince veya kısaltınca manası değiştiğini düşünüyor lakin uyarı almanıza sebeb oluyor lütfen küfür argo vb.. kısaltma dahi olsa kullanmayınız.