Pc sürekli kapanıyor.

LordPotato34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle daha önce çok forum kullanmadım yanlış yere konu açtıysam özür dilerim,aldığımdan beri oyun oynarken arada sırada asus anakartım pcyi bi anda kapatıyor ve tekrar açtığımda biosa atıyor ve şöyle diyor: Asus anti surge triggered protect system unstable power supply. Acaba psu da sorun olabilir mi ? Ev elektriğindende şüpheleniyorum prize vantilatör taktığımda monitör gidip geliyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim 1 yıldır bu beladan kurtulamadım..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Toprak hattı var mı evde?

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Öncelikle daha önce çok forum kullanmadım yanlış yere konu açtıysam özür dilerim,aldığımdan beri oyun oynarken arada sırada asus anakartım pcyi bi anda kapatıyor ve tekrar açtığımda biosa atıyor ve şöyle diyor: Asus anti surge triggered protect system unstable power supply. Acaba psu da sorun olabilir mi ? Ev elektriğindende şüpheleniyorum prize vantilatör taktığımda monitör gidip geliyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim 1 yıldır bu beladan kurtulamadım..
PSU'nuz nedir?
Everest yada Frisby'se geçmiş olsun...

LordPotato34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toprak hattı var mı evde?
Öncelikle kusura bakmayın,çözümü bulamam diye bakmıyordum foruma şimdi bi gireyim dedim.Toprak hattı varmış evde.

---- Mesajlar birleştirildi ----

PSU'nuz nedir?
Everest yada Frisby'se geçmiş olsun...
Psu bronze sertifikalı bir şey markası kcas mış 600w ne kadar kaliteli bilmiyorum fakat monitörde gidiyor arada.Evin elektriğinde sıkıntı yok bence fakat psudaki bir şey evin elektriğini bozuyor vs. olabilir mi ?

Son düzenleme: