PC Support Tool Hatası

Paramedik54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar G2 cihazımda Optimus G3 rom yüklü. Cihazım şuan açılmıyor açmaya çalıştığımda recovery'e atıyor. Cihazımı download moda aldım ve pc support tool aracılığıyla Yükseltme hatalarını geri yükle yapıp cihazımı stock rom'a döndürmek istiyorum. Yükseltme hatalarını geri yükle seçeneğine tıkladığımda ''No upgrade item to fix'' Diye bir yazı ile karşılaşıyorum. Cihazımı servise göndereceğim ve şuan stock rom'a dönemiyorum?? yardımlarınızı bekliyorum

Paramedik54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazımı teknik servise verdim fakat onlarda sistemden cevap alamadıkları için yapamadıklarını söylediler ne yapabilirim yardımcı olabilicek kimse yokmu çöpemi atayım cihazı ?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar cihazımı teknik servise verdim fakat onlarda sistemden cevap alamadıkları için yapamadıklarını söylediler ne yapabilirim yardımcı olabilicek kimse yokmu çöpemi atayım cihazı ?

Sorununa daha hızlı çözüm bulmak için Burada ==> yardım alabilirsin. Çöpe atmana gerek yok. Offline Stock Rom Yükleme yaparsan sorunun düzelir. Tahminimce sistemi komple boşaltmışsın, yani internal storage bir şekilde silinmiş. Cihazın şu an işletim sistemi yok. Dediğim gibi Offline ROM yüklersen düzelecektir.