Pc niz kaç saniyede açılıyor hemen öğrenin

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
adsziun.png

hhhhhhhhhhhhu.jpg

Arkadaşlar indirin çalıştırın tamam deyin hepsi bu kadar herkes sonucu paylaşırsa seviniriz..............

LİNK..................HARBİKIZ

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Programa gerek yok. Kronometre ile saniye ve salisesine kadar öğrenilebilir. Kronometre daha kullanışlı:)

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
uzun sürede açılıyor diye şikayet ederseniz karışmam.........

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayar hiç tutmadım sn blgisayarın dügmesine basttımmı 1 su içip haberlerri bir gözgezdirdikten sonra acılmıs oluyor .. :D
ortalam 5 veya 10 dk acılıyor gibi..

Reaksiyon puanı
189
Öğrenmek bir işe yaramaz ki; program sisteme optimizasyon yapmıyorsa bu programı kullanmanın mantığı nedir ki?

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açılırken bi 20 saniyesi var :).Kapanırken hiç hesaplamadım :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
değişir kapanırken :D yok güncellemeydi yok ıvır zıvırdı felan derken :D 30 dk :P

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bir şey sorabilir miyim?Harbikız ın açtığı her konuya yaklaşımlar neden bu denli alaycı ve şüphe dolu?:(

Reaksiyon puanı
189
dedenin zamanın da bilgisayar mı var dı.............

ne demek istediğimi anlayabilecek kapasitede olduğunu zannetmiştim...

çok haklısınız; aslında +18 belaltı muhabbeti konuları açmak gerekiyor...çok kısa sürede 15. sayfası işleniyor...

al birini vur ötekine. bu sektöre ne kadar uzak olduğunuz belli. zira bu tip gereksiz ve basit konular çok eskilerde vardı. malum kişinin diğer paylaşımlarını bildiğimden bu tip bir yaklaşımda bulundum. zira kendisi aynı konuları çeşitli forumlara virgül dahi değiştirmeden kopyalayan biri. paylaşım yapıcam diye işin suyunu çıkarıp kaliteden yoksun paylaşımlar ile devamlı karşımızda...

İşte bu müthiş bir yanıt.Sanırım abandone oldu uyanırmı diye dedesi sayıyordur..

sizleri tek bir kalıptan mı döküyolar?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43

al birini vur ötekine. bu sektöre ne kadar uzak olduğunuz belli. zira bu tip gereksiz ve basit konular çok eskilerde vardı. malum kişinin diğer paylaşımlarını bildiğimden bu tip bir yaklaşımda bulundum. zira kendisi aynı konuları çeşitli forumlara virgül dahi değiştirmeden kopyalayan biri. paylaşım yapıcam diye işin suyunu çıkarıp kaliteden yoksun paylaşımlar ile devamlı karşımızda...

Bizi bilmem ama senin hangi kalıptan döküldüğün belli.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar boş yere birbirinizi kırmayın. Bunlar basit şeyler. Bir paylaşım yapmış ister istemez bir beğeni içinde olmanızı arzulamış.Olumsuz yorumlarla karşılaşınca da bozulmuş işte. Kırmayın birbirinizi. Bakın sidebar araçları içinde uptime diye bir gadget var.Onda da bilgisayarın ne kadar süre açık bulunduğu yazıyor. Onu kurun masaüstünü görünce uptime gadgetindaki süreye bakın , bilgisayarınız işte bu kadar sürede açılmış olur. Gelelim açılış süresini hızlandırmaya , başlangıçtaki programları kaldırırsanız , kayıt defterini temizlerseniz ve de defrag (disk birleştirme) yaparsanız faydası olacaktır. Peki bunları nasıl yaparsınız? başlangıç programları ve kayıt defteri için, ccleaner ve glary utlities , disk birleştirme için de oodefrag ya da windowsun kendi aracını kullanabilirsiniz.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1

bilgisizliğinin tavan yaptığı cevaplara bakılırsa,asıl belli kalıba giren sensin....verdiğin tutarsız ve bilgisiz cevaplarını irdele ve kendini düzeltmeye bak...çok post boş kişilere ancak böyle boş şeyler söylettirir..
buradaki hiç kimse senin kahvehane arkadaşın deyil...bilginle öne çık ve birşeyler öğrenelim...polemiği cahiller yapar..tıpkı 7200 rpm-5400 rpm hdd ye verdiğin cevap gibi.....

Reaksiyon puanı
189
bilgisizliğinin tavan yaptığı cevaplara bakılırsa,asıl belli kalıba giren sensin....verdiğin tutarsız ve bilgisiz cevaplarını irdele ve kendini düzeltmeye bak...çok post boş kişilere ancak böyle boş şeyler söylettirir..
buradaki hiç kimse senin kahvehane arkadaşın deyil...bilginle öne çık ve birşeyler öğrenelim...polemiği cahiller yapar..tıpkı 7200 rpm-5400 rpm hdd ye verdiğin cevap gibi.....

oradaki cevabım gayet doğru :) bence siz bir kendinizi test edin :) muhalefet yapıcam diye sacmalamalamayın bence :) komik duruyosunuz :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
herkes kimin ne olduğunu biliyor harbi. sen yorma kendini.

Reaksiyon puanı
189
Sen önce Türkçe yazmayı öğren bence:yes:sen daha komiksin:)

beni düzeltme görevi buradaki adminler dahil kimsenin işi değil o yüzden o konuda konuşma hakkına sahip değilsin :) herkes istediği gibi yazar çizer :) tüyü dikecek yer arıyosan burası orası değil :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
windows 7 64 bit'de hata verdi ne kadar eski bu :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
beni düzeltme görevi buradaki adminler dahil kimsenin işi değil o yüzden o konuda konuşma hakkına sahip değilsin :) herkes istediği gibi yazar çizer :) tüyü dikecek yer arıyosan burası orası değil :)

Ben Türkçe bildiğim için anlamadım.Herhalde seni de bir anlayan çıkar.:)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kapanışı baya hızlı ama açılışı tam bir eziyet :mrgreen: