- Reaksiyon puanı
- 135

Arkadaşlar indirin çalıştırın tamam deyin hepsi bu kadar herkes sonucu paylaşırsa seviniriz..............
LİNK..................HARBİKIZ
Programa gerek yok. Kronometre ile saniye ve salisesine kadar öğrenilebilir. Kronometre daha kullanışlı![]()
uzun sürede açılıyor diye şikayet ederseniz karışmam.........
benim bilgisayar hiç tutmadım sn blgisayarın dügmesine basttımmı 1 su içip haberlerri bir gözgezdirdikten sonra acılmıs oluyor ..![]()
dedenin zamanın da bilgisayar mı var dı.............Çünkü gereksiz ve dedem zamanından kalma seyler paylaşıyor...
çok haklısınız; aslında +18 belaltı muhabbeti konuları açmak gerekiyor...çok kısa sürede 15. sayfası işleniyor...Çünkü gereksiz ve dedem zamanından kalma seyler paylaşıyor...
çok haklısınız; aslında +18 belaltı muhabbeti konuları açmak gerekiyor...çok kısa sürede 15. sayfası işleniyor...
dedenin zamanın da bilgisayar mı var dı.............
çok haklısınız; aslında +18 belaltı muhabbeti konuları açmak gerekiyor...çok kısa sürede 15. sayfası işleniyor...
İşte bu müthiş bir yanıt.Sanırım abandone oldu uyanırmı diye dedesi sayıyordur..
ne demek istediğimi anlayabilecek kapasitede olduğunu zannetmiştim...
al birini vur ötekine. bu sektöre ne kadar uzak olduğunuz belli. zira bu tip gereksiz ve basit konular çok eskilerde vardı. malum kişinin diğer paylaşımlarını bildiğimden bu tip bir yaklaşımda bulundum. zira kendisi aynı konuları çeşitli forumlara virgül dahi değiştirmeden kopyalayan biri. paylaşım yapıcam diye işin suyunu çıkarıp kaliteden yoksun paylaşımlar ile devamlı karşımızda...
sizleri tek bir kalıptan mı döküyolar?
Bizi bilmem ama senin hangi kalıptan döküldüğün belli.
bilgisizliğinin tavan yaptığı cevaplara bakılırsa,asıl belli kalıba giren sensin....verdiğin tutarsız ve bilgisiz cevaplarını irdele ve kendini düzeltmeye bak...çok post boş kişilere ancak böyle boş şeyler söylettirir..ne demek istediğimi anlayabilecek kapasitede olduğunu zannetmiştim...
al birini vur ötekine. bu sektöre ne kadar uzak olduğunuz belli. zira bu tip gereksiz ve basit konular çok eskilerde vardı. malum kişinin diğer paylaşımlarını bildiğimden bu tip bir yaklaşımda bulundum. zira kendisi aynı konuları çeşitli forumlara virgül dahi değiştirmeden kopyalayan biri. paylaşım yapıcam diye işin suyunu çıkarıp kaliteden yoksun paylaşımlar ile devamlı karşımızda...
sizleri tek bir kalıptan mı döküyolar?
bilgisizliğinin tavan yaptığı cevaplara bakılırsa,asıl belli kalıba giren sensin....verdiğin tutarsız ve bilgisiz cevaplarını irdele ve kendini düzeltmeye bak...çok post boş kişilere ancak böyle boş şeyler söylettirir..
buradaki hiç kimse senin kahvehane arkadaşın deyil...bilginle öne çık ve birşeyler öğrenelim...polemiği cahiller yapar..tıpkı 7200 rpm-5400 rpm hdd ye verdiğin cevap gibi.....
oradaki cevabım gayet doğrubence siz bir kendinizi test edin
muhalefet yapıcam diye sacmalamalamayın bence
komik duruyosunuz
![]()
Sen önce Türkçe yazmayı öğren bence:yes:sen daha komiksin![]()
beni düzeltme görevi buradaki adminler dahil kimsenin işi değil o yüzden o konuda konuşma hakkına sahip değilsinherkes istediği gibi yazar çizer
tüyü dikecek yer arıyosan burası orası değil
![]()
Ben Türkçe bildiğim için anlamadım.Herhalde seni de bir anlayan çıkar.![]()