Pc Meraklısı Global Modaretor olsun istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tester
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar ben bu siteyi neredeyse 2000 yılından beri hep uzaktan takip ettim, üye olmak istemedim dışardan izlenim belkide bana daha hoşnut geldi.

Bu sitede çok insan tanıdım ve gördüm burada global moderator olan ınsanların ılk uye olupta yazdıkları ilk mesajları bile hatırlıyorum, çok insan geldi vede çok insan gitti bu portaldan.

Evet, iyi arkadaşlıklarda edindik msn adreslerini alıp halen görüştüğüm çok eski üyeler vardır, bazen çok değerli üyelerin teker teker gitmelerine tanık oldum, içinden şöyle bir his geçti acaba bu portalda mı popülerliğini yitirmeye başladı diye, hatırlayanlar vardır eskileri bilen varsa hardwarelife sitesini bilirler, en yüksekte iken bir anda server ve editör paralarını bile karşılamadıklarından dolayı bu site kapandı.

Bu sitede bilgili insanlar gördüm bakın şuan bile kendi açtığım konuda bana yardımcı olmaya çalısan insanlar oldu hepsine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ( halen uğraşıyoruz ama virüt virüsü ile) konumuzu saptırmadan hemen dönelim (:

Kısaca demek gerekirse buradan çok uzaktan konularını takip ettiğim bir kişi var vede bana göre her konuda bilgisi yüksek bir insan vede moderatörlük yetkisi verildi bu arkadaşa.

Ben artık pc meraklısı olan semih arkadaşımızı burada global moderatör olarak görmek istiyorum ve de bu konuda sizin büyük görüşlerinizi almak istiyorum.

Fikirlerinize saygı duyuyorum lütfen öznel fikirlerinizi burada paylaşalım.

Herkeze güzel günler dilerim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu konuda karar yöneticilerindir. Böyle konu açmaya da gerek yoktur. Çünkü daha önce açılan böyle konular hep kilitlenmiştir. :)

Ayrıca 2000 yılından beridir nasıl takip ediyorsun bu siteyi onu da anlamış değilim. :) Benim bildiğim SDN 2005'te faaliyete geçmiştir.

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı günler arkadaşlar;

Forum yöneticisi veya bölüm yöneticisi olmak isteyenler müracat ederler,müracaatları moderatör kurulu tarafından görüşülür,onay verildiği takdirde yetkiler verilir.

Ayrıca seçilenler, elbette üyeler tarafından benimsenen, saygın kişiliğe haiz olanlardır.

Bundan dolayı üyelerimizin bu konuda şahsi müracaatlarından başka, başkasının adına müracaatları değerlendirilmeyecektir.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...